Zullen Pop-Tart Ice Cream Sandwiches de volgende Fast-Food Craze zijn?

Aardbei Pop-Tarts

Pop-Tarts

Na de leiding van Taco Bell’s Doritos Locos willen veel ketens samenwerken met andere populaire merken en voedingsmiddelen. Het nieuwste is Carl’s Jr., die Strawberry Pop-Tart Ice Cream Sandwiches test.

Volgens Foodbeast, een Newport Beach, CA, is de locatie van Carl’s Jr. de nieuwe ijssandwich aan het testen. De traktatie bestaat uit een bolletje vanille-ijs, ingeklemd tussen twee aardbeien Pop-Taartjes. Een afbeelding van een bord voor het product doet vermoeden dat het dessert “met de hand wordt geschept”.

Meer van Delish: 12 Homemade Ice Cream Sandwiches

Dit nieuwe menu-item is zeker in overeenstemming met eerdere Carl’s Jr.-desserttoevoegingen, zoals de Oreo-ijscupsandwich. Dat dessert was ook “hand-scooped” vanille-ijs, maar het kwam tussen twee extra grote Oreo-koekjes.

Meer van Delish: Ice Cream Quiz

Tot nu toe is er geen woord over of deze nieuwste creatie de testfase voorbij zal zijn. In tegenstelling tot de extra grote Oreo-ijsbroodjes, is dit zeker iets dat de Pop-Tart-fans thuis konden maken zonder naar de dichtstbijzijnde Carl’s Jr.-locaties te hoeven gaan..

Zou je een broodje ijs eten gemaakt met aardbeien Pop-Tarts? Denk je dat het nieuwe item populair zal worden?

Meer lekkere eten vinden op Delish:


Zoek naar het perfecte recept op onze startpagina
Ontdek het laatste nieuws over voeding
Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter