White Castle test bier en wijn

Wit Castle Burger

wit Kasteel

Bellen naar Harold en Kumar: White Castle test bier en wijn om bij hun beroemde sliders te passen.

Jarenlang hebben fans van de culinaire hamburgers de krachten verteld om bier aan hun menu toe te voegen. En nu zullen die die-hards blij zijn om te horen dat White Castle aan het experimenteren is met datzelfde idee in Lafayette, Indiana, waar een traditioneel wit kasteel samengaat met een Blaze Modern BBQ – een ander restaurantconcept dat het bedrijf aan het testen is. Jamie Richardson, een woordvoerder van White Castle, vertelde het Associated Press, “We zijn er zeker van dat we misschien een aantal klanten hebben die misschien ook van sliders en een biertje of wijn kunnen genieten.” (The Lafayette, Indiana, Blaze Modern BBQ serveert nu al wijn en bier om klanten te bedienen.)

More From Delish: Brews with Attitude: 5 Mixed Drinks gemaakt met bier

Naast het feit dat ze al lang bestaande volgers hun wens gunnen, grijpt White Castle ook de kans om hun bedrijf te laten groeien. “De bedrijven zien alcoholische dranken als een groeimogelijkheid na jaren van platte verkoop,” zei David Henkes, vice-president bij Technomic, bij de AP.

White Castle is niet de enigen die zich in de sterkere dingen verdiepen. Burger King introduceerde zijn Whopper Bar, die brewskis serveert; selecteer Starbucks is begonnen met het uitrollen van bier en wijn om van hun winkels sociale ontmoetingsplekken te maken die van ‘s morgens tot’ s avonds duren; Five Guys heeft stilletjes dranklicenties voor geselecteerde winkels ontvangen; en Sonic rolde de afgelopen zomer sterke drank met zijn hamburgers.

Meer van Delish: De 25 beste Hamburgers in de VS.

En het zijn niet alleen knoppen die deze fast-food-gewrichten serveren. Bij Sonic in Fort Lauderdale, Florida, kunt u kiezen uit bier van de tap, 25 flessen bier en 10 soorten wijn. De Whopper Bar – gevestigd in Kansas City, Orlando en Miami, met meer uitbreidingen gepland – is bedoeld als een premium, meer geavanceerde ervaring. Julio Ramirez, EVP van Global Operations van Burger King, vertelde QSR Magazine, “Deze zullen er uitzien als een plek waar je naartoe wilt en wat te drinken.”

Wat denk je? Verlang je naar een brouwsel met je burger??