Wat Nicole Kidman doet 49 Kijk 35

In minder dan drie maanden wordt Nicole Kidman 50. Yep – de grote 5-0. En na vijf decennia op deze aarde zou je denken dat we ons zouden wenden tot de actrice voor tips over onder-oogcrème en dergelijke. Niet zozeer: we willen weten wat de langbenige, soms blonde, bom doet om in zo’n verdomd goede vorm te blijven. Hier is alles wat we te weten zijn gekomen.

Ze eet mager eiwit.

Zoals elke goede Australiër, is Kidman een grote fan van voedsel dat uit de oceaan komt. Zij zei Food & Wine haar favoriete Australische gerecht is “een verse visschotel met Sydney-rockoesters, tijgergarnalen, modderkrab en kreeft.” De eiwitrijke schelpdieren kunnen duur zijn, maar goedkopere opties, zoals tilapia of zelfs ingeblikte tonijn, hebben weinig vet en weinig calorieën.

beeld

The Washington Post

Ze gelooft in het eten van alles wat ze wil – met mate.

“Ik ben gewoon niet iemand die gelooft in ontkenning,” vertelde Kidman Gezondheid van vrouwen. Ze streeft ernaar om 80% van de tijd gezond te eten, 20% open te houden voor cheatfood … zoals de rommel die altijd op de tourbus van haar man Keith Urban staat.

Kidman-supplementen met vitamines.

Dieetrichtlijnen kunnen overweldigend zijn. Je moet een bepaalde hoeveelheid eiwitten raken, terwijl je vet en calorieën achterhoudt – en oh, je kunt niets eten op deze lijst met 100 voedingsmiddelen. Het kan moeilijk zijn om de dozen af ​​te vinken, dus Kidman – die vaak reist, wat gezond eten nog moeilijker maakt – neemt dagelijks multivitamine. Het helpt om voedingsleemtes te vullen, vertelde ze Los Angeles Times. Haar go-to-merk is Swisse.

Haar koffievolgorde is super vreemd.

“Ik hou meer van het schuim dan van de koffie,” vertelde Kidman Mensen. Wanneer ze haar bestelling plaatst bij haar lokale Starbucks, vraagt ​​ze de barista’s om het allemaal schuim te maken en heel weinig koffie. Vreemd, maar misschien is ze op iets: het schuim neemt de kamer die koffie (die je zou kunnen verleiden om te laden met suiker en room) op, anders zou!

beeld

Roberto Machado Noa

Ze kent de kracht van een geweldige workout-afspeellijst.

Kidman onthulde een onwaarschijnlijk favoriet liedje Gezondheid van vrouwen: “Work-teef van Britney Spears.” Ze zal ook alles wat op een oude school zit, mengen. “I love ‘Sweet Child O’ Mine. ‘,” Zegt ze.

Kidman varieert haar oefeningsroutine.

De vader van de Aussie-actrice was een marathonloper, dus een liefde voor joggen loopt door haar aderen. In plaats van zich te vervelen op een loopband, rent ze het liefst in het bos als ze thuis is in Nashville. “En in Sydney heb je het strand, dat absoluut prachtig is om op te rennen,” vertelde Kidman Gezondheid van vrouwen. Verder dan dat, probeert ze georganiseerde sporten, yoga en spin te vertellen Los Angeles Times van de laatste: “Ik probeer iedereen aan het draaien te krijgen.”

Volg Delish op Instagram.