Vrouw wint wedstrijd door het eten van drie 72-Ounce steaks in twintig minuten

Als het gaat om concurrerend eten, is Molly Schuyler uit Sacramento, CA, de onbetwiste kampioen. De 120-pond vrouw kauwde de competitie, waaronder een paar professionele worstelaars en universiteitsvoetballers, in The Big Texan restaurant in Amarillo, Texas op zondag door het verslinden van drie enorme maaltijden in minder dan een half uur. Elke maaltijd bestond uit een lapje van 72 ons, een gepofte aardappel, een salade, een garnalencocktail en een broodje, dus neem even de tijd om te verteren hoeveel voedsel dat is.

biefstuk

Met dank aan The Big Texan

Dit is niet de eerste keer dat Schuyler, die wereldrecords heeft voor verschillende eetwedstrijden, ook haar mannelijke tegenhangers in de vleesetende afdeling overwonnen heeft. In mei van vorig jaar onttroonde ze Hot Dog Eating-kampioen Joey “Jaws” Chestnut, die eerder zes jaar lang de titel had.

Maar deze keer verbaasde ze de menigte echt door haar eerste biefstuk in minder dan vijf minuten klaar te maken. De moeder van vier ontving $ 5.000 voor het voltooien van de uitdaging in minder dan een uur en $ 1.000 voor het zo snel opzwellen van de uitdaging. Geen slechte deal, al met al.

“Ik kom binnen met de gedachte dat ik zal falen, maar je weet dat als ik win dat het een mooi afscheidscadeau is en dat is cool,” vertelde ze KFDA-TV. “Ik krijg ook gratis steak, dus ik verlies niet echt.” # #Winning.