Verschillende andere kinderen zijn gevallen in Sonic Grease Pits

Vet Pit

NewsChannel5

Toen de vijf jaar oude Lily Clark onlangs in een ongedekt vat met verbruikt kookvet bij Sonic viel, werd het als een buitenissig ongeluk beschouwd. Maar het bleek dat het niet de eerste of zelfs de tweede keer was dat een kind de afgelopen jaren in een vetput bij Sonic viel.

More From Delish: A History of America’s Chain Restaurant, Donut Shops en Convenience Stores

Volgens NewsChannel5.com was de val van Clark de vierde keer dat een jong kind afdaalde in een van de “vetvangers”, en het was de tweede keer alleen in Nashville. In 2007 viel het vierjarige kind van de familie Linder in een Sonic-vetput. Ze dachten dat de beproeving een eenmalig incident was en waren geschokt toen ze hoorden van Lily Clark. Blijkbaar had het kind van de familie Linder rond de bloemen bij Sonic gespeeld toen ze in het verborgen vat viel.

Een ander incident deed zich voor in 2008, toen een 2-jarig kind bijna verdronk in de verbruikte vetcontainer. De zoon van de Webb-familie was ondanks zijn jonge leeftijd in staat om het deksel van een vetput af te trekken die niet goed vast zat en viel erin. Zijn vader moest hem aan zijn voet uitvissen. De jongen was niet zo gelukkig als Clark; hij had vet in zijn longen en had ademhalingsbehandelingen nodig.

More From Delish: Are You Master of Fast-Food Slogans?

Sonic zegt dat het werkt om de veiligheid te vergroten. Volgens een reactie van het Sonic-hoofdkantoor zijn Sonic-restaurants op de hoogte gebracht van de situaties en hebben ze de opdracht gekregen om ‘hun aandacht te richten op het beveiligen van vetopvangafdekkingen voor inrijden’. Ze voeren ook willekeurige vetafvangende dekkingcontroles uit om individuele restaurants te motiveren. Hoewel Sonic stappen lijkt te ondernemen om het verbruikte vetprobleem te verbeteren, beweren sommigen dat het echte probleem is dat ze de vetputten verborgen houden in hun tuin en patio’s, toplocaties voor kinderen om te spelen.

Denk je dat Sonic genoeg doet om te voorkomen dat deze incidenten zich in de toekomst voordoen??

Vind meer heerlijke gerechten op Delish:


Zoeken voor het perfecte recept van onze startpagina
Uitvinden het laatste nieuws over eten
Krijgen een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Inschrijven voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons Facebook, Pinterest, en tjilpen