Vegas ‘Money-Making Attraction: de 8-pond Burger Challenge

Wanneer ben je in Vegas, hoeveel wil je gokken? De Pub in Monte Carlo hoopt dat je $ 29 op tafel legt om een ​​gratis maaltijd te proberen. Maar die gratis maaltijd komt niet zonder een risico. Je zult eerst een cheeseburger van 8 pond, gevolgd door een 32-ounce glas bier of root-bier moeten consumeren, dit alles binnen 45 minuten.

8 pound burger

whats-on.com

More from Delish: Dine and Dash: Competitions for Food- and Drink-Lovers

Als je denkt dat dit een goede gok is na al die jaren met het verslaan van vierhonderd ponders en meerdere schuiven tegelijk, wil je misschien een idee krijgen van wat je van plan bent. Volgens de Los Angeles Times, het pasteitje in de Pub Challenge is vier pond Angus beef-grond – dat staat gelijk aan ongeveer 16 hamburgers van normale grootte. Het is overgoten met een pond kaas; een pond sla, tomaat, gekarameliseerde uien en jalapeño pepers; een geheime saus, en het rust op een broodje van twee pond. Het duurt 30 tot 45 minuten om te koken en het is 10 centimeter in diameter. Deze gigantische maaltijd kost u niet alleen 45 minuten; het zal u 11.000 calorieën terugbrengen.

Meer van Delish: 10 overmaatse restaurants die uitdagingen aangaan

De Pub Challenge is niet nieuw. Het bestaat ongeveer een jaar. Honderdvijftig mensen hebben het geprobeerd. Drie eters, als je het kunt geloven, zijn er daadwerkelijk in geslaagd. Als dit niet lukt, wordt het prijskaartje verhoogd naar $ 49.

Zou je in minder dan 45 minuten een hamburger van 8 pond durven eten??

Meer lekkere eten vinden op Delish:

Zoek naar het perfecte recept op onze startpagina
Ontdek het laatste nieuws over voeding
Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter