Vecht met mij: Ice Cream Cake is de slechtste taart ter wereld

Ik hou van ijs.

En ik hou van cake.

Maar ik hou niet van ijstaart.

Tenzij je denkt dat dit een gedicht van Dr. Seuss is, postuum opgegraven, zal ik je recht zetten: het zijn gewoon gevoelens die uit mijn ziel stromen.

Als ik je voor je neer kon leggen en een interpretatieve dans zou geven om mijn passie over dit onderwerp te demonstreren, dan zou ik dat doen. Maar het internet werkt op vreemde en mysterieuze manieren en het magisch storten van miljoenen dollars op mijn bankrekening om iedereen naar New York te vliegen is er niet een van. Dus mijn woorden zullen moeten doen. En ik heb er veel van.

Waarom zou ik harde cake willen eten??

beeld

Getty ImagesWestend61

Er worden veel woorden rondgegooid om goede cake te beschrijven: zacht, smelt in je mond, kruimelig, zelfs het gevreesde woord “m” – vochtig. Nooit in de geschiedenis van ooit (ja, ik ging zo ver terug om het te controleren) is harde cake een goede zaak geweest. Maar dat is precies wat er gebeurt als je het in de verdomde vriezer steekt. Ik wil gewoon niet zo hard werken om cake te eten. Als ik zin had om agressief op mijn nagerecht te kauwen, zou ik een paar biscotti pakken.

En, hoe moet ik het gesmolten ijs verwerken?

Ik zal je vertellen wat er gebeurt als ijs smelt: mensen huilen. Geniet van deze collage van foto’s om mijn punt te bewijzen.

beeld

Getty Imagestirc83 / David McGlynn / Hulton Archive

En nu zal ik je vertellen wat er gebeurt als je ijstaart eet: het wordt geserveerd op een bord met een vork, dus als het ijs onvermijdelijk smelt, kun je het niet omkeren. En je huilt.

Frosting hoort niet op een ijsje.

beeld

Getty ImagesD. Sharon Pruitt Pink Sherbet Photography

Om te beginnen bedriegt het. Ik zou nooit aannemen dat een volledig ingevroren rechthoek een bevroren traktatie verbergt. Maar wat nog belangrijker is, de texturen en smaken gaan gewoon niet samen. IJs heeft iets lichters nodig, zoals slagroom, of iets met een brutere smaak, zoals hete fudge.

Carvel cakes zijn een leugen.

beeld

Facebook.com / Carvel Ice Cream

Een van de meest bekende leveranciers van het aanstootgevende dessert kan niet eens de moeite nemen om echte cake in hun dessert te doen. Alle bakkers – als je ze zelfs maar kunt noemen – doen een bos ijs samen in de vorm van een cake. Als ik een zak chocola in de bocht van een banaan zou leggen, zou je dan denken dat het een banaan was? Ik zal voor je antwoorden: jij absóf f * cking-lutely niet. Om mensen te kalmeren die dat walgelijke kraken van harde, bevroren cake nodig hebben, zet de winkel een dunne laag “crunchies” tussen twee smaken ijs. Zucht.

Oh – en die walvis is niet eens schattig. Ja, ik ging daarheen.

Het is exclusief.

beeld

Getty Imagesjomoba

Ik ben een baby van november en 40 graden weer inspireert me niet om een ​​bevroren traktatie te eten. Herfst en winter verjaardag mensen, heb ik gelijk? We willen lava cake, en warme koekjes, en kleverige marshmallow wat dan ook. Niet iets dat ons een hersenvriezen zal bezorgen; onze ledematen zijn al bevroren.

Ik zal je een compromis aanbieden.

beeld

Getty ImagesGina Sabatella

Drie woorden: a la mode. Ik vind niets mis met een stuk taart met daarop een bolletje ijs. Wanneer ze afzonderlijk worden gemaakt en vervolgens bij elkaar worden gebracht, hebben de twee snoepjes geen invloed op elkaars uitkomst. En als je daar niet op mijn niveau kunt komen – laten we het eens zijn om het niet eens te zijn.

Volg Delish op Instagram.