[UPDATED] Chrissy Teigen pronkt met haar maisbroodcake met aardappelpuree “Frosting”

Weet je nog in Willy Wonka en de Chocoladefabriek wanneer Violet Beauregarde kauwgom kauwt dat een driegangenmaaltijd is? Wissel nu een cake om voor een stukje kauwgom en je zult de gekke koeken die deze maïsbroodjeslaag cake die is bevroren met aardappelpuree, besprenkeld met jus en gegarneerd met gebakken kip, bijna begrijpen. De cake is de oprichting van de in Los Angeles gevestigde bakker Bree Miller, of Bree’s Cakes.

Model Chrissy Teigen waardeert eten – we hebben gerapporteerd hoe ze zichzelf Taco Bell liefheeft en heeft haar eigen verbazingwekkende Doritos-truc – dus het kwam niet als een verrassing voor ons toen we haar betrapten met deze ongelooflijke creatie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze taart !! Aardappelpuree, jus, gebakken kip, maïsbrood en mac en kaas !! En het is niet alleen mooi, het is serieus heerlijk! Bedankt @breescakes!!!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

De oorsprong van de cake was ongelooflijk willekeurig: Miller werd in een opwelling door een vriend uitgedaagd. “Hij stuurde me een foto van een gerecht dat meer op een braadpan leek en vroeg of ik dacht dat ik zoiets kon creëren met mijn eigen draai,” zegt Miller. “Ik dacht” Heck yeah. Challenge accepted. “”

maïsbrood cake

Met dank aan Bree’s Cakes

Om dit beest te maken, bakte Miller de maisbrood alsof ze een normale cake zou maken, en dan besmeerde hij het met de aardappelpuree, met behulp van haar vertrouwde haakse spatel, toen de aardappelen nog warm waren.

Bree's Cakes - Mashed Potato-Fried Chicken-Cornbread Cake

Met dank aan Bree’s Cakes

“Ik heb net de aardappelen behandeld alsof ze buttercream icing waren,” zegt Miller. “Het was moeilijk omdat ik de taart niet kon aanraken omdat het heet was, ik moest ook heel snel bewegen, want zodra de aardappelpuree begon af te koelen, begonnen ze van de taart te vallen.”

Om het gerecht er cake-achtiger uit te laten zien, voegde Miller grenzen toe door de aardappelen in een spuitzak te doen en dronk de jus langs de zijkanten. Miller maakte het eerst voor haar familie, en deelde vervolgens met haar vriend, rapper The Game, die voorstelde om macaroni en kaas en gekonfijte yams toe te voegen.

Bree's Cakes - Mashed Potato-Fried Chicken-Cornbread Cake - Macaroni and Cheese

Met dank aan Bree’s Cakes

“De cake veranderde in drie lagen maisbrood met een laag gekonfijte yams en een laag macaroni en kaas, die nog steeds bevroren was met aardappelpuree en gegarneerd met gebakken kip. Ik noemde het The Soul Cake. Het smaakt geweldig. hele maaltijd in een plak cake, ik heb er veel gemengde gevoelens over gekregen, maar als je al die voedingsmiddelen op een bord hebt aanraken, ga je ze samen opeten. Ik denk dat mensen in de war waren omdat het eruit zag een cake, maar het is geen dessert. “

We denken dat Willy Wonka het goed zou keuren.