Tony Danza maakt 65 kijk 45 door één verrassend ontbijt te eten

Tony Danza heeft de Fountain of Youth gevonden en deze is gemaakt van koolhydraten. De voormalige Wie is de baas? star deelde onlangs zijn voedingsdagboek met Grub Street, en al snel werd duidelijk dat de man een gewoontedier is. Hij begint bijna elke dag met hetzelfde ontbijt – en nee, het is geen Cheerios. Of havermout. Of verjaardagstaart-gevulde wentelteefjes.

Voor zijn ochtendtraining – een combinatie van intervaltraining met gewichten en cardio – pakt hij een glas vol Metamucil (vezel krijgen om zijn spijsverteringsstelsel soepel te laten werken), volgt dan zijn gymles met een banaan … en drie broodsten. . Dat trio is zo ongeveer de norm, en hoewel tweederde behoorlijk gezond is, is het de koolhydraten waar hij elke dag erg naar uitkijkt.

“De breadsticks zijn verslavend, maar ik beheers het met een banaan,” schreef hij. Het is zo gewoon dat het tegen het einde van de week “het bananen-broodstok-ding” in zijn dagboek is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Natuurlijk hebben we ook samen een zelfgemaakte Italiaanse maaltijd gegeten! Familiediner sinds ik de vader van @ sebastiancomedy speelde in zijn @nbctv @cbstvstudios tv-piloot! Bedankt voor het hosten van @allanlazare!

Een bericht gedeeld door Tony Danza (@tonydanza)

Nu zouden gezondheids- en fitnessexperts waarschijnlijk zeggen dat de jeugdige uitstraling van Danza iets te maken heeft met zijn normale workouts, maar we willen graag geloven dat het ding met bananen-broodstick daar ook een rol in speelt. Dat en zijn andere ondeugd – alles parmesan.

Hij at kip en aubergine parmezaanse kip zes keer over zeven dagen, soms twee keer per dag. Hij bestelt het meestal bij Alleva, de kaaswinkel die hij mede-eigendom heeft in New York, of bij Patsy’s (ook in NYC).

Bekijk dit bericht op Instagram

Zo trots om een ​​van de eigenaren en bewaarders van deze geweldige winkel te zijn. Alleva, de oudste kaaswinkel in Amerika. Gelegen in het hart van Little Italy, NYC. #oldschool #littleitaly #nyc #cheese #alleva

Een bericht gedeeld door Tony Danza (@tonydanza)

“Alles komt de laatste tijd uit mijn winkel”, zei hij. “Ik kookte!”

Hé, als jij de baas bent, bel je de schoten. En als dat betekent kip parm de hele dag, elke dag, het zij zo.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 4 = 1