Tia Mowry heeft enkele serieuze veranderingen in haar dieet aangebracht zodat ze kinderen kan krijgen

Toen ze een paar weken na de operatie op de onderzoekstafel zat, gaf de dokter van Tia Mowry haar een ultimatum: als ze op een dag kinderen wilde krijgen, moest ze haar dieet aanpassen. Per direct. Het was iets van de vorige Zuster zus ster wilde meer dan wat dan ook, maar toen ze de woorden hoorde, deed ze een dubbele take. Haar dieet kan voorkomen dat ze zwanger raakt?

Mowry had te maken gehad met endometriose, een pijnlijke aandoening die ervoor zorgt dat je baarmoederslijm buiten je baarmoeder groeit, en ze had twee operaties ondergaan om het te verwijderen. Maar het bleef maar komen. Ontsteking van alle melkproducten die ze had gegeten, droeg bij aan de groei, legde haar arts uit en stelde voor dat ze ZO SNEL ZOUT kaas, melk en ijs sneed. Tijdens dit proces ontmoette ze een voedingsdeskundige, die haar ertoe aanzette om drie stappen verder te gaan, het verwijderen van toegevoegde suikers, geraffineerde koolhydraten en verwerkt voedsel.

Voor een meisje wiens gerecht gerecht gefrituurde tortellini was, was de aanpassing niet gemakkelijk, dus besloot Mowry gefaseerd te beginnen.

“Ik ging langzaam van start, dus ik zou niet overweldigd raken”, legde ze uit, waarbij ze eerst zuivel verwijderde. “Het verbetert ook je slagingspercentage. Toen ik twee weken lang zuivel opgaf, begon ik op te merken hoe ik me voelde en kon ik onmiddellijk vaststellen wat er veranderd is. Je wordt sterker over je beslissingen wanneer je die verbinding kunt zien. “

Een jaar later werd Mowry zwanger van haar zoon Cree en ze kroop langzaam in oude gewoonten.

“Ik was erg misselijk tijdens mijn zwangerschap, en brood was het enige dat me een goed gevoel gaf, dus ik at het de hele tijd,” zei ze.

Tia Mowry

Jason LaVeris

Ze had een “Red Velvet Wake-Up Call”.

“Na mijn zwangerschap verraste mijn man me met rode fluwelen cupcakes om mijn reality-show te vieren, Tia en Tamera, had geweldige beoordelingen gekregen, ‘zei Mowry.’ Ongeveer 20 tot 30 minuten nadat ik ze had opgegeten, raakte mijn gezicht op. Het zag eruit alsof ik een leren gezicht had en het was er de volgende ochtend nog steeds. Het was een enorme wake-up call voor mij – ik ben het eten van deze bewerkte voedingsmiddelen en mijn lichaam is het er niet mee eens. “

Het bleek een vorm van eczeem te zijn, en er kwamen ook migraine bij. Het duurde niet lang voordat ze pijn begon te krijgen in haar onderbuik – de endometriose was terug. Mowry wist dat ze een verandering moest aanbrengen, en het moest een complete heropleving van de levensstijl zijn; niet alleen een zwanger geworden dieetwissel. Ze gaf zuivel, verwerkt voedsel en suiker op en ze voelde zich nooit beter. Klinkt vergelijkbaar met het populaire Whole30-dieet, als je het ons vraagt.

Bekijk dit bericht op Instagram

De beste mij zijn die ik kan zijn. Op wolk negen. #wholenewyou #loveyourself #bekindtoyourself ��- @coryhardrict

Een bericht gedeeld door tiamowry (@tiamowry)

“Wanneer ik wegblijven van die voedingsmiddelen, zijn al mijn symptomen verdwenen,” zei ze. “Ik heb geen last meer van migraine of van wat dan ook.”

Sterker nog, het inspireerde haar zo veel dat ze besloot een kookboek te schrijven, Hele nieuwe jij, met meer dan 100 recepten voor iedereen die op zoek is om hetzelfde voedsel in te korten of weg te snijden. Het bevat een werkblad “Health Selfie” om het gemakkelijker te maken om te zien hoe veranderingen in uw dieet uw lichaams-, stemmings- en energieniveau beïnvloeden.

Vaak is het een ding om een ​​persoon allerlei soorten voedsel te laten uitsnijden, maar het wordt veel tastbaarder en relatabeler om te zien hoe dat dagelijks eruit ziet. Mowry legde precies uit hoe de dingen voor haar zijn veranderd.

Ze heeft koffie voor het ontbijt gegeven.

Voor: Koffie

Na: Smoothie en / of soep

“Koffie is extreem zuur en je krijgt er geen voedingswaarde van, terwijl je met een smoothie je lichaam voedt wat het verdient,” zei Mowry. Ze laadt haar smoothies met vers fruit en een bolletje pinda- of amandelboter, voor toegevoegd eiwit.

Wat soepen betreft, heeft ze de neiging om voor miso te kiezen, omdat de hierin gebruikte gefermenteerde pasta de spijsvertering kan verminderen en als ontstekingsremmend wordt beschouwd. Bovendien: “het is opwarmend, het is geruststellend – het is een goede manier om de ochtend te beginnen”, zei ze.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn huidige obsessie! Smoothie kom! Liefde die gevriesdroogd fruit toevoegt om wat textuur toe te voegen! Zoooo goed! ����

Een bericht gedeeld door tiamowry (@tiamowry)

Ze heeft haar lunch verlicht.

Voor: Hamburger en frietjes

Na: Gehaktballen van Turkije met courgette noedels, of een salade

“Turkije-gehaktballetjes zijn een geweldige bron van eiwitten om je de hele dag door te bewegen en ik gebruik haver in plaats van broodkruimels, dus ze zijn glutenvrij”, zei ze..

Bekijk dit bericht op Instagram

Achter de schermen met @entertainmenttonight! Starten van de rondes voor mijn nieuwe kookboek #wholenewyou Wordt zo opgewonden !!! Dit is echt een droom die uitkomt!

Een bericht gedeeld door tiamowry (@tiamowry)

Ze richt zich op groenten tijdens het avondeten.

Voor: Pasta en cake

Na: Kabeljauw met olijven en cherrytomaatjes, en een kant van gemberkalk geroosterde wortels

Mowry probeert haar bord in evenwicht te brengen met een eenvoudige verhouding: 3 delen groenten, 1 deel hoogwaardige eiwitten (geen bologna hier!) En 1 deel volle granen. Die mix zorgt ervoor dat ze zich langer vol voelt, waardoor ze minder snel in de holte komt voor een stukje cake, zoals ze in het verleden deed..


Ze neemt er een lepel van.

Mary Poppins kan zweren bij een lepel suiker; Mowry pleit voor iets veel, zeuriger. “Ik probeer elke dag wat gekweekte groenten te eten”, zei de auteur. “Je hebt probiotica in pilvorm, maar je kunt ze ook met voedsel binnen krijgen. Gefermenteerd voedsel kan ruiken, maar ze verspreiden goede bacteriën die je darmflora in balans kunnen houden, zodat je infecties kunt bestrijden en je immuunsysteem sterk kunt houden. “

Vaak betekent dat snoepen op zuurkool of een beetje kimchi, waardoor ze haar man ook in eten krijgt. Er is echter één persoon die niet volledig aan boord is.

“Mijn assistent zal me soms lunchen in Café Gratitude in LA, en ze hebben groenten gekweekt in hun voedende kommen,” zei ze. “Op een dag dacht ze:” Kerel, Tia, ik en deze gekweekte groenten? Nee, ik moet het raam openbreken als ik met ze in de auto rijd! “

Zoals alle goede dingen in het leven, is er een compromis. We laten je beslissen of je de leiding van Mowry daarover wilt volgen.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

41 + = 44