The Ultimate in Farm-to-Table: pizzabedrijven zijn echt iets

Ja, het is waar, maar ze zijn niet zo Willy Wonka-achtig als je je misschien kunt voorstellen.

beeld

Getty Images

Er zijn geen gigantische pizza-velden die van de grond groeien, en er zijn ook geen gigantische pizzasnijders van landbouwmachines die rond rollen, en daar zijn (waarschijnlijk) geen boeren gekleed in pizza-kleding – maar pizza-boerderijen. zijn, in feite een echt iets.

Pizzaboerderijen zijn een soort boerderij-tot-tafel inrichting die pizza’s serveert die zijn gemaakt met de meest lokale ingrediënten. De pizza’s die daar worden geserveerd, zijn gemaakt met kaas, tomaten en toppings die allemaal op het landgoed van de boerderij (of naburige eigenschappen) worden gekweekt of gemaakt, waardoor de patroons een fantastisch boerderijverse taart als eindproduct krijgen. Sommige van deze boerderijen nemen het pizzathema een stap verder en schikken gewassen en veehokken in “schijven” – de verschillende stukken komen samen om de vorm van een reuzenpizza te creëren, waardoor graancirkels een geheel nieuwe betekenis krijgen.

Gerelateerd: je hebt NU deze schattige sushi sokken nodig

Pizza Boerderijen zijn vooral populair in Midwestern-staten als Minnesota en Wisconsin (het is tenslotte de kaasstaat), maar duiken overal in het land op. Veel van deze boerderijen organiseren zelfs leuke avonden met pizza’s vol feestvreugde, waarbij gasten worden uitgenodigd om te komen genieten van de ultieme locavore pizza-verrukking, soms samen met andere leuke activiteiten zoals livemuziek.

Van het uiterlijk van dit shot van een dergelijk evenement op A tot Z Produce in Stockholm, Wisconsin, lijkt het de moeite waard om de tocht naar de bron te maken.

beeld

Stacy Spensley via Flickr

[h / t Huffington-bericht]

Related: Forget the Pepperoni: Unconventional (and Amazing) Pizza Toppings

Meer lekkere eten vinden op Delish:

Zoek het perfecte recept op onze homepage Ontdek het laatste foodnieuws Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter

Добавить комментарий

*

+ 60 = 61