Taco Bell Verkocht 500 miljoen Doritos Locos-tacos in iets meer dan een jaar

Stoer Ranch Doritos Tacos Locos

Taco Bell

Heb je een Doritos Locos Taco van Taco Bell geprobeerd? Dan heb je de fast-food gigant geholpen een grote mijlpaal te bereiken. Het bedrijf kondigde aan dat meer dan 500 miljoen Doritos Locos Tacos landelijk zijn verkocht.

Volgens Foodbeast bereikte Taco Bell de 500 miljoen punten na slechts 14 maanden van de verkoop van de Doritos Locos Tacos, die nu verkrijgbaar zijn in shells met Nacho Cheese en Cool Ranch-smaak. Om het indrukwekkende aantal te halen, moest Taco Bell gemiddeld 1,1 miljoen Doritos Locos Tacos per dag verkopen. Dat is een heleboel taco’s.

More From Delish: Beyond Basic Tacos and Toppings

In de afgelopen 14 maanden heeft Taco Bell maar liefst 46.875.000 kilo rundvlees, 7.812.500 kilo kaas, 15.625.000 kilo tomaat en 15.625.000 kilo goedkope taco-schalen gebruikt. Blijkbaar zouden 500 miljoen Doritos Locos-taco’s 852 voetbalvelden beslaan, of in een lijn liggen die ze twee keer om de aarde zouden omcirkelen.

More From Delish: The Country’s Best Taco Spots

Een andere opvallende statistiek heeft betrekking op banen. Alleen al door de productie en verkoop van Doritos Locos Taco kon Taco Bell 15.000 nieuwe banen creëren. Nu Doritos Locos Tacos een nieuwe favoriet wordt, is de enige vraag: Hoeveel Doritos Tacos Locos zullen Taco Bell verkopen in de komende 14 maanden?

Denk je dat Doritos Locos Tacos extreem populair zal blijven? Of denk je dat het een rage is die uiteindelijk het momentum zal verliezen?

Meer lekkere eten vinden op Delish:


Zoek naar het perfecte recept op onze startpagina
Ontdek het laatste nieuws over voeding
Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter

Добавить комментарий

*

73 + = 79