Stop alles: lijkt Papa John meer op Christopher Knight of Fred Savage?

Niemand’s handen zijn bekender dan die van John Schnatter. De oprichter van Papa John’s zou hen in 2015 voor $ 15,3 miljoen hebben verzekerd en bijna elk verhaal dat over hem is geschreven sinds ze het hebben genoemd. Maar we zijn hier niet om over zijn handen te praten. Laten we een seconde nemen om ons op zijn gezicht te concentreren.

John Schnatter of Papa John's

Er is het donkere haar dat het omkadert, enigszins terugwijkende boven beide tempels, en de spitse bruine ogen die meer pepperoni-pastei hebben gezien dan een paar kruiken in hun leven. Zijn snor – in een permanente staat van schaduw van vijf uur – maskeert een dunne bovenlip.

We hebben deze mok de laatste tijd vaak gezien, toen een video van Papa John in 2007 opdook en eerder dit jaar viral werd, en juist deze week, toen zijn persoonlijke nettowaarde een gerapporteerde $ 70 miljoen daalde nadat hij NFL-leiderschap riep. Er naar staren, nieuwsonderbreking na nieuwsonderbreking, zorgde ervoor dat Delish-redacteuren iets wisten: we kennen die gast. Integendeel, we kennen een man die veel op hem lijkt.

beeld

Gabe Ginsberg

Het was Christopher Knight die voor het eerst opkwam. Je kent hem het beste van The Brady Bunch en een hoop ongelukkige reality-tv-series, en de bovenste helft van zijn gezicht is een dode letter voor Papa John’s. Maar toen iemand anders suggereerde dat het gezicht van de pizzakoning meer verwant was aan de ster Fred Savage van het Wonder-jaar, stopte de werkstroom en brak een chatroom uit.

beeld

Gabriel Olsen

‘Christopher Knight en Papa John zien eruit alsof ze dezelfde plastisch chirurg bezoeken,’ schreef een Delish-medewerker, terwijl een andere redeneerde dat ze alleen dezelfde wenkbrauwen deelden. “Fred Savage zeker – het zit allemaal in de neus,” schreef iemand anders. Dan waren er de mensen die probeerden om te kiezen: “Het haar van Fred Savage, het ronde gezicht van Chris Knight,” zei een van onze redacteuren gevolgd door een weerwoord van een ander: “Papa John heeft de ogen van Christopher Knight en het gezicht van Fred Wilde.”

Dat brengt ons hier tot stilstand. Help ons, zou u: lust Papa John meer op Fred Savage of Christopher Knight?

GERELATEERDE VIDEO:

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

99 − 91 =