Sip By Swell maakt de leukste spek- en eierwaterflessen

Onthouden om water te drinken kan moeilijk zijn, ook al zijn er talloze onderzoeken die aantonen dat het goed is voor zowat elk gebied van uw gezondheid – meer water drinken kan uw huid verbeteren, uw energieniveau verhogen en u helpen om gewicht te verliezen, Ter info. S’ip van S’well, de goedkopere lijn van geïsoleerde flessen van S’well, maakt het een beetje makkelijker om gehydrateerd te blijven met schattige flessen met voedselbedrukking die je eigenlijk wilt meenemen.

Net als de eerste regel van S’well, zijn ze bedoeld om de hele dag mee te gaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken over koude thee of lauw water als je een fles een paar uur achterlaat. De 15-ounce flessen zijn geïsoleerd met roestvrij staal en houden drankjes 12 uur warm of 24 graden. Zelfs ICE smelt niet na 24 uur in deze slechte jongens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Top van de ochtend! ☀️

Een bericht gedeeld door S’ip door S’well (@sipbyswell) op

KOOP NU Sunny Side Bottle, $ 25, sipbyswell.com

Ze komen in veel effen kleuren, maar we zijn een beetje aan de leuke, met voedsel bedrukte kleuren. Daar is de Sunny Side-fles met spek en eieren en het ontwerp van de tante Anne-esque Knotted. Als je eten op het onbewoonde eiland pizza is, heb je het thema In Pizza We Trust nodig. Waarschuwing: pizza-verlangens kunnen toenemen.

KOOP NU In Pizza We Trust, $ 25, sipbyswell.com

Bekijk dit bericht op Instagram

Onze favoriete pizza-feest! �� #SipbySwell

Een bericht gedeeld door S’ip door S’well (@sipbyswell) op

S’ip van S’well maakt ook prints met Bananas For You en Cherry On Top voor het geval u een herinnering nodig heeft om meer fruit te eten. Alle flessen zijn nu beschikbaar op de website van S’ip By S’well.

KOOP NU Bananen voor jou, $ 25, sipbyswell.com

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

51 − 49 =