Marshmallow Pizza is echt – en het is glorieuzer dan je je kunt voorstellen

Je gelooft het misschien niet als we onthullen dat de bovenstaande pizza’s helemaal geen pizza’s zijn. Ze zijn zelfs niet hartig. Nee, deze heerlijk gedetailleerde rondes zijn eigenlijk oversized marshmallows met ongelooflijk realistische eetbare kleurstoffen erop gedrukt.

Het geesteskind van de mensen bij Firebox, een zelfbenoemde “winkel voor het ongewone”, de Takeaway Marshmallow Pizza is verkrijgbaar in Margherita, Hawaïaanse, pepperoni en vegetarische stijlen. Het is luchtig, van vanillesmaak en zorgt voor een van de beste gave cadeaus die we ooit hebben gezien, vooral omdat het is verpakt in een echte pizzadoos. Als je ons niet gelooft, kijk dan eens van dichterbij:

beeld

Met dank aan Firebox

Je kunt deze ‘mallow-taarten’ in twee maten bestellen, hetzij 8 of 12 inch, voor respectievelijk $ 19,89 en $ 24,39. Als u zich zo geneigd voelt, kunt u het merk vragen om een ​​aangepast bericht (maximaal 250 tekens) op het deksel van de doos af te drukken. Maar de trucjes houden niet op met dit nummer: dankzij Firebox kun je zelfs de campy-elementen verdubbelen door je suikerachtige rondes te snijden met een fietssnijder.

Volgens de productsite blijven deze “pizza’s” vier tot zes weken goed nadat ze eenmaal zijn geopend, maar we vinden het moeilijk te geloven dat deze pasteien zo lang zouden meegaan rond een stel plakjes- en snoepjes-liefhebbers. Dit komt waarschijnlijk omdat ze zuivere suiker, glucose-fructosesiroop, water en een beetje gelatine zijn.

Als je iets minder bestelt dan alleen de kitsch-factor, worden er ook chocoladepizza’s geleverd met noten, frambozen, honingraat en witte chocoladespaanders.

Volg Delish op Instagram.