Man bestellingen ISIS Cake bij Walmart om een ​​dom punt te bewijzen

Walmart, je bent gek geworden. Ik bedoel, serieus, werkelijk verknald.

Vorige week besloot de Louisiana-man Chuck Netzhammer vorige week, na een mislukte poging om een ​​bladcake te kopen die was versierd met de Zuidelijke vlag, om een ​​grap uit te lokken met de Islamitische Staat (ISIS). Vervolgens plaatste hij een video op YouTube om zijn punt nog verder te bewijzen, met de vraag “Wordt Walmart ISIS ondersteund?”

Sinds de opnames in Charleston, SC, werd Walmart een van de vele Amerikaanse bedrijven die de productie van alle Zuidelijk gerelateerde merchandise stopzetten in een poging om niemand te beledigen. (De winkel ontkende de Geconfedereerde cake van Netzhammer door zijn aanvraagformulier te markeren met “Can not do cake vanwege de foto.”) Helaas heeft het grote box-store-merk onbedoeld veel beledigd door Netzhammer en zijn facetachtige plan met zwarte vlag te verplichten. Het was niet verwonderlijk dat het bedrijf direct onder vuur lag voor het politiek geteisterde dessert.

Walmart heeft zich intussen uitgebreid verontschuldigd en aan ABC News uitgelegd dat de medewerker die de taart maakte, niet wist wat het betekende. Het is een eerlijke fout (CNN was ook in de war), maar Walmart zou waarschijnlijk een effectiever beoordelingsproces voor zijn taartbestellingen moeten overwegen.

[H / t USA Today

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 4