Je kunt nu wijn-ijs kopen en het is geweldig

Ik schreeuw, je schreeuwt, we schreeuwen allemaal om … wijnijs? Eh, ja, wijnijs is echt iets dat bestaat en als je nu niet opgewonden bent, zou dat moeten zijn omdat er nog nooit een perfectere combinatie is geweest van twee van je favoriete dingen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat staat er in je winkelwagentje ?! Vier met #WineIceCream #Mercers #madeinny �� complimenten van @ allycheng88 – Moet proberen! ������ #wineicecream #groceryshopping #wine #cabernet #redwine #champagne #merlot #chardonnay #vino #wineporn #icecream – #regrann

Een bericht gedeeld door Mercer’s Wine Ice Cream® (@wineicecream)

Mercer’s Dairy is toevallig het genie achter dit heerlijk booze dessert. De creamery is gevestigd in Upstate New York, hoewel het ijs nog steeds te vinden is in supermarkten in de Verenigde Staten en zelfs in Europa. Iedereen die op zoek is naar wijnijs, heeft alle tien verschillende smaken waaruit je kunt kiezen, waaronder Peach White Zinfandel, Lemon Sparkling, Strawberry Sparkling, Red Raspberry Chardonnay en Riesling. Maar als het eten van het ijs uit de container iets te saai voor je is, kun je naar de receptenpagina van Mercer’s Dairy gaan, waar je verschillende recepten vindt waarmee je je wijnijs kunt omzetten in speciale wijn ijscocktails. Klinkt als een droom, toch?

Dus je weet officieel wat je moet doen, elke keer als je ooit een naschuur nodig hebt en het happy hour gewoon niet snijdt.

GERELATEERDE VIDEO:

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.