Ik heb aas in het zuur gegeten – alles voor een hele week en ben erin geslaagd om af te vallen

Pickles, amirite? Het zijn komkommers! In azijn en zout en kruiden! Baby’s op het internet ploeteren hilarisch wanneer ze ze opeten! augurken!

Dat was de omvang van mijn gedachten over augurken toen mij werd gevraagd om ze het middelpunt van mijn dieet voor een week te maken. Ze staan ​​altijd aan de kant van het bord in restaurants, zien er een beetje lekker uit maar ook een beetje alsof ze van kikkers zijn gemaakt, dus ik kan ze meenemen of ze achterlaten. Maar het leven draait om nieuwe ervaringen, dus toen ik de kans kreeg om te experimenteren met augurken, sprong ik. Wat een kans om mijn horizon te verbreden! [Ed opmerking: Delish kan duidelijk niet genoeg augurken krijgen, vandaar de schijnbaar vreemde opdracht]

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb een hekel aan selfies, maar deze is eigenlijk ook zo, waarom niet hashtag dorstig – – – – #selfie #selfies #narcissism #gaysofinstagram #gaystagram #gayguys #gay #embarrassing #thirsty #latergram #scruffygay #scruffy #scruff #blueeyes #blondhair #blackheart #jk #omg #thisisSOembarrassing #bye

Een bericht gedeeld door Your Gay Uncle John (@johnthecraptist)

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Ik wendde me tot mijn vrienden om mijn bezorgdheid te verzachten. Mijn vriend Dana is doodgeschoten, “Waarom?”, En mijn vriend Sam, een professionele schrijver voor journalistieke verkooppunten zoals De nieuwe York Times, scream-texted: “PICKLES ZIJN URINE-SOAKED CUCUMBERS NO THANK YOU”.

Dus besloot ik me tot een paar deskundigen te wenden.

De diëtist

Ik sloeg mijn vriendin Holly, een gediplomeerd diëtiste, om te kijken of ik zou sterven aan dit experiment en zij was alles: “Nee, maar eet alsjeblieft iets anders dan alleen augurken.” Omdat – leuke feiten – er een hele gast heerst van ziekten die ik kon krijgen als ik ALLEEN augurken at (voor, zoals, weken, maar ga er gewoon mee door of dit zal niet grappig zijn): Rachitis, vanwege gebrek aan vitamine D; scheurbuik, door gebrek aan vitamine C; en PICA, wat een ziekte is waarbij mensen zonder ijzer uit de voeding onbedwingbare trek krijgen om papier te eten en ook letterlijk, feitelijk vuil van de letterlijke, werkelijke korst van de aarde. Cue tijdelijke paniek: Wat als dit eigenlijk is een vreselijk idee?

beeld

Getty Imagesbigacis

De dokter

Het blijkt dat de inloopkliniek van Walgreens geen persoon is die je kunt bellen en om advies kunt vragen, maar in plaats daarvan heb ik mijn dierbare vriend Cammie, een echte dokter die naar de echte school ging en alles, gemaild. Ze waarschuwde dat ik, naast het advies van Holly, dit niet zou doen als ik hoge bloeddruk heb, omdat augurken zout van hella hebben, en dat ik waarschijnlijk veel zou opzwellen. Gelukkig is mijn bloeddruk goed, en ik had twee dagen voordat ik aan dit streven begon een hevige buikgriep gehad, dus ik was eigenlijk al weer terug op mijn geboortegewicht. Voldoende ruimte in de tuinbroek voor pekelbloat! Cammie ondertekende haar e-mail met: “Let op: een van de lijst met aandoeningen die verband houden met ondervoeding is scrotale dermatitis. Veel geluk! “Dit lijkt een goed moment om te vermelden dat als iemand zin heeft om op date te gaan, ik single en beschikbaar ben.

beeld

Getty ImagesWestend61

The Psychic Yogi

Ik stak mijn hand uit naar mijn vriend Nate – een medium, paranormaal begaafd persoon en yoga-instructeur – om te zien of hij misschien toegang zou hebben tot een aantal leidende stemmen uit een ander astraal gebied met meningen over augurken. “Nou eigenlijk,” zei hij, “in Kundalini yoga, is er een komkommerreiniging.” Spirituele verlichting door augurken! “Dus dit is zoiets!” Riep ik uit.

“Ik bedoel nee, helemaal niet.”

Hmm. Ik vroeg of hij enig ander advies had, en hij deed: “Denk eraan dat de kracht om door tegenslagen te komen al aanwezig is in de goddelijkheid in jou, of wat dan ook.”

“Ik heb geen idee wat dat betekent, maar ja oke je bent erg spiritueel dank je wel!” Zei ik.

Dus oke! Ik zou mijn ziel met deze augurken willen zuiveren, en ik had al het gereedschap om te volharden in mijn interne goddelijkheid of wat dan ook. Mijn bezorgdheid kwam aan de orde en mijn geest was gecentreerd, of zoiets, ik ging naar mijn plaatselijke kruidenier om potten en potten met augurken te kopen. Daar gaan we!

Dag 1: Ik houd van de geur van Pickles in de ochtend

Ik ontwaak tot dubbele realisaties, beide woedend. Een: het sneeuwt. Nog een keer. In april. Drie weken in de lente. En twee: om nog erger te maken, op mijn boodschappenexcursie was ik het ontbijt helemaal vergeten.

Ik bedoel, wat doe je in vredesnaam met augurken als ontbijt? Mijn gebruikelijke ontbijt is een appel met wat yoghurt en muesli en ik dacht dat ik misschien de appel kon vervangen voor een augurk, behalve dat dat walgelijk is. Dus deed ik een beroep op nog een expert, mijn chef-kokvriend Shannon, om te vragen om nuttige tips voor het ontbijt.

Ze stelde voor augurken en mayo toe te voegen aan een spek-, eieren- en kaassandwich en beweerde dat dit mijn leven zou veranderen.

beeld

John Sundholm

Jullie. Jullie. JULLIE GUYS-UH. Shannon loog niet. Het was zo goed. Ik bedoel, zoals, echt goed. Het was zo goed dat het me boos maakte. De zilte, zure zuurgraad van al die azijn snijdt door het vet van de spek, net als een azijn barbecue saus doet op borst. De zoutheid van de pekel trekt alle smaken bij elkaar en geeft ze een extra pop. Ik heb het gevoel dat ik dit elke dag zou kunnen eten voor het ontbijt, en als mijn hart zou stoppen met alle spek, zou het absoluut de moeite waard zijn.

Lunch was wat kalkoen en kaas gewikkeld rond een paar gehalveerde dille augurken die ik terwijl ik at over de gootsteen Echte huisvrouwen van Atlanta gespeeld op de achtergrond. En het avondeten … nou, het avondeten was hetzelfde, plus wat chips, salsa en hummus, want ik steun echt op dit experiment.

Dag 2: Dit kleine licht van mij, ik ga het laten gaan

Mijn wekker gaat af en het enige dat ik in mijn hoofd heb, is dat ontbijtbroodje. Dus ik eet het weer op, want ik ben een volwassene en eet zoveel spek als ik nodig acht.

Dat gezegd hebbende, ik ben, in het algemeen, ongeveer 90% van de tijd, LOL, oke 80% van de tijd, LOL, oke 70% van de tijd, een zeer gezonde eter. Ik eet veel salades. En na de luie incompetentie van dag 1 besloot ik dat ik mijn leven samen moest krijgen en echt dag 2 moest tellen.

beeld

John Sundholm

Er was een dame op internet te vinden op haar blog over het marineren van kip in augurk, dus dat deed ik. Als kip kip is, haalt het een beetje de smaak op waarin je het laat zitten, wat in dit geval augurken sap was. Dus het smaakte kieskeurig! Ik wed dat het een overheerlijke kippensalade zou maken, die ik erg teleurgesteld ben toen niet opkwam.

In plaats daarvan gooide ik een salade van gehakte kool, de augurk-gemarineerde kippenborst, wat gehakte augurken, scherpe cheddar en spekjes (serieus van mijn rug over het spek), en doused het vervolgens in Delish’s supereenvoudige augurkvinaigrette. Het was licht en pittig en heerlijk! De augurkvinaigrette is echt smaakvol en helder zonder overweldigend te zijn.

Ik genoot zo veel, ik at het ongeveer 487 keer per week, omdat zoals ik al zei, ik een fantasieloos gewoontedier ben.

Dag 3: Pickle My Fancy

Het spijt me heel erg van deze woordspelingen, maar ik ben een artiest, en dit is hoe ik ervoor kies om mezelf uit te drukken, bedankt!

Hoe dan ook, tijdens het ontbijt schakelde ik dingen over en maakte roerei met dille en gehakte augurken (een andere suggestie van Shannon). Het was … eigenlijk best goed. Ik bedoel, ik zal echt zijn, het was een beetje raar … maar wel heel raar. Zoals ananas op pizza raar: ik zou het niet per se kiezen, maar ik ben niet vies van het eten ervan, weet je?

beeld

John Sundholm

Voor de lunch ging ik weer een nieuw project aan: augurkenpastasalade. Het is eigenlijk pasta met een eenvoudige dressing die de ranch benadert, maar met extra dille en wat augurkensap. En er is Cheddar, fijngehakte augurken en spek. Het is heerlijk. Je zult dit geweldig vinden, en ook de gasten bij je volgende barbecue of potluck of wat dan ook, mensen nemen pastasalades mee. Ik at zoveel van deze pastasalade dat ik in een koolhydraatcoma ging en de rest van de dag niets had bereikt, behalve hella dutjes. Het regeerde.

Voor het diner had ik die augurk-kipsalade weer. Ik heb je gezegd dat ik er veel van heb gegeten.

Dag 4: Komkommers gedrenkt in Thinegar

Ik weet niet hoe, maar ik ben afgevallen. Ik maak geen grapje.

Na mijn ontbijt sandwich (op dit punt, ik ben net bezweken aan het feit dat ik een persoon ben die elke ochtend spek eet), ga ik om een ​​echte broek aan te trekken, en ze zijn losser. Bloat dit, Dr. Cammie.

Dus ik besteed de rest van dag 4 aan het schrijven van mijn debuutboek: “What’s Your Dill? The Pickle Diet: A Revolutionary New Programme: Four Days to A New You: een revolutionair pad naar gezondheid en welzijn. “

beeld

John Sundholm

Hoe dan ook, ik ben nu in een rotatie tussen de bacon-augurkontbijt sandwich, augurk-kip salade met augurk vinaigrette, en augurk pastasalade met met kalkoen en kaas verpakte augurken aan de zijkant. Het wordt op dit moment een beetje oud, maar ik ben nu mager, dus wat maakt het uit!

Dag 5: My Brined verliezen

Oké, kijk. Misschien ben ik nu mager en mooi, maar ik word zo ziek van augurken wakker, ik wil eigenlijk een lijk (een magere) zijn. Ik proef alleen dille, zelfs als ik geen dingen eet. Ik drink mijn koffie, en alles wat ik kan bedenken is dille. Joy Behar loeide verder Het uitzicht doet me aan Dill denken. Ik ben er zo moe van, ik eet niet eens de bacon-augurk-ontbijtsandwich. Ik eet zelfs helemaal geen ontbijt. Ik stop gewoon extra room in mijn koffie en muil tot de lunch.

beeld

Getty ImagesTom Grill

Wanneer de lunch aankomt, wil ik alleen maar letterlijk alles behalve augurken eten. (Zelfs vuil van de aardkorst, om eerlijk te zijn, dus misschien heb ik PICA opgelopen?) Om mijn besluit kracht bij te zetten, roep ik een paar vrienden om onze vriendschap te herstellen, zodat ik kan opscheppen over nu een magere persoon te zijn. Ze hangen allemaal aan me op omdat ze jaloers zijn op mijn succes.

Voor het diner ga ik naar een barbecue met mijn broer, schoonzus en baby-neef, en voordat je me beschuldigt van het bedrog op het zuurdeeg-dieet, kwam de barbecue met huisgemaakte augurken die ik vergat te fotograferen, dus letterlijk zwijg ik BEN EEN MAN OP DE RAND.

Dag 6: The Dark Brine Of The Soul

Deze woordspeling is vreselijk, omdat ik aan het einde van mijn touw ben. Ik bedoel, serieus, hoe is dit nog niet voorbij?

Ik at dingen met augurken deze dag bij elke maaltijd, maar ik hunkeren alleen maar naar de vergetelheid, dus op dit moment doet het er toe?

Dag 7: Crossing The Vinish Brine (sorry)

Ik ontwaak en heb weer vrede gesloten met augurken. Sterker nog, ik verlang naar die bacon-augurk sandwich. Ik ben de bocht om gegaan. De sandwich is net zo goed als op dag 1. Tijdens de lunch gaan de pastasalade en de salade van augurken en kip naar beneden als de beste champagnes. Ik ben in waanzin afgedaald.

Het diner rolt rond en ik heb het gevoel dat ik een laatste project nodig heb om dit ding echt goed te kunnen afsluiten. Ik ben opgegroeid in het gebied van Detroit, dat een grote Poolse bevolking heeft, waaronder een Poolse stad in de stad genaamd Hamtramck – zoals Vaticaanstad, maar vol met Poolse personen in plaats van pausen. Traditionele Poolse dille-augurkensoep is daar een nietje van het restaurant. Tijd om weer contact te maken met mijn wortels in Detroit! Ik heb het recept van Delish gebruikt, dat iets anders is dan het traditionele ras: het weglaat de wortel en selderij en voegt een beetje kaas en, God helpe me, spek toe. Ik moet toegeven dat ik twijfelde over wat in wezen gebakken aardappelsoep is met augurken en dille erin, maar ik heb nog nooit verkeerd gehandeld over iets in mijn leven – en ik ben iemand die ooit “erotisch” gebruikte in plaats van “grillig” “Bij het beschrijven van een droom over mijn moeder.

beeld

John Sundholm

DEZE SOEP THO. Het is dik en rijk en hartig en zout en dilly-dilly, dat is iets dat ik kinderen heb horen zeggen, en ik ben er vrij zeker van dat het niks met dill heeft, maar ik neem aan dat het goed is, toch! Deze soep eigenlijk is gebakken aardappel soep met dillegroenten in het zuur gegooid maar dat lijkt reductief, omdat het zo veel beter is dan dat. Het is zo veel meer dan dat.

Ik overleefde de week.

Dus een week augurken! Ik heb het gedaan. Ik bereikte geen spirituele verlichting, maar ik at wel veel spek en verloor op de een of andere manier gewicht. Ik bereikte het einde van mijn touw en kwam toen weer tot leven en at meer augurken. (Dus misschien bereikte ik spirituele verlichting?) Het was een zeer interessante en diep vreemde ervaring. Maar ik moet zeggen: terwijl ik dit schrijf, is het vier dagen geleden sinds ik voor het laatst augurken had – en dat ben ik ook hunkering hen. Ik hoop zelfs dat het weer koud zal zijn, zodat ik binnenkort kan genieten van een grote kom augurk.

Maar meestal wil ik gewoon een ontbijtham met ontbijtspek. Het hart wil wat het wil.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 6 = 3