I Made My Husband Go On A Weight Watchers Cruise

Mijn man Philip is de beste en ik hou echt van hem. Het is niet meer dan logisch dat ik wil dat deze fantastische kerel voor zichzelf zorgt, zodat we nog vele jaren kunnen genieten van onze gelukzaligheid. Maar als het gaat om fitness, zijn we redelijk gemiddeld. We doen geen dieet. We hebben zelfs geen weegschaal. Ik herinner me met plezier de dag dat ik hem met mij naar de sportschool had laten gaan – en hij viel van de loopband. Tweemaal.

beeld

Philip Swift

Toen we de kans kregen om met ons tweeën de Weight Watchers-cruise te bekijken, dacht ik, Dit zou de wellness-doorbraak kunnen zijn waar we op gewacht hebben!Gelukkig stemde Philip ermee in om het te proberen. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je van een Caribische vakantie zou moeten genieten en je man een paar kilo zou laten vallen, dan is dit het wel.

Het merk Weight Watchers is gebaseerd op wellness en gematigdheid – in wezen het tegenovergestelde van waar de cruise-industrie bekend om staat. Maar, serieus: als fans van David Hasselhoff hun eigen cruise hebben, is het goed dat Weight Watchers dat ook doet. Het merk biedt een acht daagse all-inclusive cruise waarbij je kunt dineren bij buffetten vol met gezonde (en heerlijke!) Recepten. Ze zijn ook allemaal gelabeld met puntwaarden van Weight Watchers, dus je kunt gemakkelijk op het goede spoor blijven.

beeld

Philip Swift

Als je op ons lijkt, roept het merk Weight Watchers beelden op van bevroren diners en een ingewikkeld puntensysteem. Maar het systeem van vandaag is echt niet de Weight Watchers van je moeder – woorden uit de mond van een van de trainingsinstructeurs aan boord van het programma. Met het nieuwe Freestyle-programma zijn er nu meer dan 200 nulpunten. Je kunt de hele dag op de meeste soorten fruit, groenten, mager vlees, zeevruchten, eieren en tofu snacken zonder in je dagelijkse punten te duiken..

We spraken met een aantal aanhangers van Weight Watchers en hoorden dat veel mensen ons vertelden dat het systeem hen echt hielp gewicht te verliezen en het uit te houden. Sommigen hadden zelfs meer dan 100 pond verloren. De meest herhaalde mantra: “Het is een levensstijl, geen dieet.”

Weight Watchers is ontworpen om u naar gezondere keuzes te loodsen. Geen voedsel is verboden terrein; het draait allemaal om portion control. Er is een online ondersteuningsgemeenschap via hun sociale netwerk “Connect” en lokale ontmoetingen met collega-leden om iedereen gemotiveerd te houden. Ik denk dat dit het meest unieke aan het programma is: je bent meteen verbonden met de aardigste, meest ondersteunende mensen die je aanmoedigen, zelfs als je je doelen niet helemaal haalt.

beeld

Philip Swift

En het bleek dat we veel gefaald hebben op deze cruise.

We waren drie dagen op de boot. We hebben allebei een pond gewonnen. Maar dat is onze schuld, niet Weight Watchers. We waren zo enthousiast over een cruise, dat we de decadentie niet konden weerstaan. Dat klopt: je kunt ook op de typische manier varen, met piña coladass en cupcakes. Tegen het einde van de eerste dag had mijn man zijn dagelijkse punten doorgeblazen (32) en wekelijkse punten, klokt bijna 70 totaal. Over het algemeen waren we echt tevreden met het Weight Watchers-menu, maar alleen de cocktails aan het zwembad waren 30 punten per stuk, a.k.a. punten van een dag. En we hadden veel van die.

Dit was een echte wake-up call. Overal kwamen verleidingen. We liepen langs de gratis zachte serveermachine wat wel 5.000 keer aanvoelde, elke keer probeerde ik de wilskracht op te bouwen om het te vermijden. We zijn gefaald.

beeld

Philip Swift

Hoewel we moeite hadden om op het goede spoor te blijven, hadden we absoluut geen honger meer van het door Weight Watchers goedgekeurde menu. Een typische dag begon aan het buffet met een enorme selectie ontbijtproducten: eieren (nul punten!), Toast, fruit, yoghurt, worst, spek, wentelteefjes, pannenkoeken – noem maar op. De lunch was terug bij het buffet, of je kon om een ​​Weight Watchers-menu vragen in een van de restaurants. Zowel lunch- als dinermenu’s beginnen met uw keuze voor zero-point crudité of soep. (Pro tip: als je doorgaat, laat je niet de kans voorbijgaan om hun Tandori-bloemkoolsoep te proberen – de soep van alle soepen.)

We waren nooit teleurgesteld in de selectie van voorgerechten: Lunch en diner bood drie keuzes van elk menu met een mooie verspreiding zoals gebraden kipfilet met gekruide bloemkool, rozemarijn varkensvlees met spruitjes, of penne met geroosterde tomaten en prei. Dessert was uw keuze van taart, ijs of fruit. Zelfs als we geen piña colada dronken en cupcakes aten bij elke maaltijd (roep naar de zwarte bonen pindakaas cupcakes!), Zouden we geen honger hebben geleden. En tegen de laatste dag waren we eindelijk bezig dingen onder de knie te krijgen en dicht bij onze dagelijkse toegekende punten te volgen.

beeld

Philip Swift

Je kunt een paar extra punten krijgen om te verbranden als je oefent, dus we probeerden zoveel mogelijk trainingslessen in te persen – niet iets dat we in ons normale leven voorrang geven. Voorafgaand aan de cruise had Philip nog nooit een line-dance op een bruiloft gehad, dus het was een echte traktatie voor mij om hem te zien schudden in de ochtend Zumba-les. Vanwege de harde wind hebben we nooit de aquacycling geprobeerd, maar anderen waren erover opgetogen. De yogalessen waren van mat tot mat ingepakt met de eerste yogi’s, maar net als bij alle Weight Watchers, is het uitproberen van nieuwe dingen zeer aan te moedigen.

We waren snel afgeleid van onze dieetmislukkingen door het verbazingwekkende schip. Het Italiaanse MSC Divina is enorm – meer dan 1.000 voet lang, met zeven restaurants, 18 bars, vijf zwembaden, een sprankelende trap, een spa en sauna’s, een enorm theater met bijna elke avond een liveshow, een casino en een 4D-film theater. De Spirit Guide is Sophia Loren die het schip heeft gedoopt en een speciale luxe suite aan boord heeft. We hebben ook vijf uur in Antigua doorgebracht met genieten van lokale stranden en gerechten tijdens onze offshore-excursie.

beeld

Philip Swift

Net zoals Weight Watchers is ontworpen om aan ieders voorkeuren te voldoen, bieden cruises hun gasten veel autonomie bij het kiezen van de activiteiten die het meest aantrekkelijk zijn. Het blijkt dat Weight Watchers en cruises een perfecte match vormen. We moeten het allemaal doen: geniet van het Caribisch gebied en eet ook geen afval.

Er zijn meer Weight Watchers-cruises gepland voor 2018, maar ze boeken snel, dus als u denkt dat dit iets voor u is, boek dan nu uw tickets. Hoewel je niet gegarandeerd bent van afvallen, is het zeker een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Boek nu uw Weight Watchers Cruise op weightwatcherscruises.com.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

12 + = 15