Hoe te drinken voor 12 uur rechtstreeks op TGI vrijdag

Zeg vaarwel tegen de dagen van haasten naar de bar voor half geprijsde drankjes en scherp geprijsde hapjes. Vanaf deze week gooit TGI Fridays de happy hour-regels uit het raam en biedt ze de hele dag door aanbiedingen voor drank en snacks. Dit “Happy Every Hour” betekent in feite dat we nu de hele dag kunnen drinken in ons ketenrestaurant in de buurt en dat we volledig aan boord zijn.

De alledaagse deal bevat vier cocktails die je terugbrengen tussen $ 4 en $ 6 en big-sop van het merk Bud Light, Miller Lite, Coors Lite, die slechts $ 3 zijn. Er zijn ook dagelijkse drankspecials zoals $ 5 mimosas op zondagen en $ 3 martini’s op woensdagen.

De meeste buitenposten van de keten zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur, dus we hebben de beste manier om te nippen (en kloofdrinkende hapjes) uit te zetten voor 12 uur rechtdoor:

11 a.m.

Begin met een lichte cocktail zoals de nieuwe Blood Orange Cooler ($ 5). Het is verrijkt met wodka gevuld met bloedoranje en geritst met ananas-, citroen- en limoensap, maar het heeft ook een vleugje bubbelend ginger ale en gegarneerd met verse frambozen, dus het voelt als een opgewarmde mimosa.

middag

De sleutel tot het drinken van de dag is het rustig aan doen, dus stop even met de geesten om te snacken op de $ 5 spinazie-artisjok flatbroke beladen met tomaten, basilicum, rode paprika en knoflook.

1 uur ‘s middags.

Ga groot of ga naar huis met het huis Long Island ijsthee ($ 4). En schroom niet de alcohol in deze weg – zeker dat het vol zit met wodka, rum, gin en cognac, maar de huiszoete en zure mix en vers citroensap zullen ze goed tegenwerken.

2 p.m..

Neem een ​​pauze en vul jezelf schaamteloos met enkele van de nieuwe botervleugels ($ 5) in creatieve smaken zoals Sriracha, spookpeper, ciderglazuur en miso. Als je avontuurlijk bent, kun je er zelfs twee bestellen. Ik bedoel, je vult hier 12 uur lang met drinken …

3 p.m..

Oké, nu ben je klaar voor de nieuwe Blueberry-granaatappel Long Island ijsthee ($ 6), die is voorzien van vers fruit en een Sprite-float.

4 p.m..

Wees dapper en bestel een paar jalapeñopoppers met spek, gevuld met Asiago en Parmezaanse kaas. Als de goedkope goedheid de hitte niet onderdrukt, zal de rest van je citroengeschrokken bier dat wel doen. Plus, die knapperige spek geglazuurd in de saus van Jack Daniel kan laten liggen?

17.00 uur.

Tijd voor een zomerse shandy! Net onder een pint is het ontwerp Leinenkugel’s ($ 4) citroenachtig en verfrissend. Het heeft een vrij lage ABV, komt uit op slechts 4,2 procent alcohol, dus je kunt (lees: zou moeten) een volledige bestelling plaatsen.

18.00 uur.

Om uw definitieve buzz te compenseren, bestelt u een rij schuifregelaars. Ze worden gesmoord in meer van die vingertikke Jack Daniels saus, gelaagd met provolone en uien, en krijgen dan een beetje chipotle mayo.

7 p.m..

Heeft Burgers je aan bier laten denken? Veertiendenconcepten Bud Light, Miller Lite en Coors Light zijn allemaal $ 3. Maak je keuze en klop jezelf op de rug voor het nemen van deze gastro-thon.

8 p.m..

Je hebt de hele dag geknabbeld maar je hebt niet gegeten. Vul een barkruk klassieke zoals mozzarella sticks met Marinara saus.

9 uur ‘s avonds.

Wacht, dat bier was echt goedkoop. Laten we een ander pakken en op een dag proosten en goed drinken.

10 p.m..

Niet veel paren zo goed met pints als uitgebeende vleugels zonder botten. Op dit moment ben je misschien een beetje sauced, dus je zou kunnen kiezen voor een paar bestellingen – op zijn minst om de nieuwe onderdompelende sauzen zoals Sriracha, spookpeper en miso te proberen, zo niet te nuchter.

11 p.m..

Trakteer uzelf en sluit de avond af met een volledig geprijsde cocktail, zoals de aardbeienmargarita gemaakt met George Clooney’s zilvervos tequila.

Gefeliciteerd, je hebt de hele dag happy hour overleefd. De ontgifting start onmiddellijk.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

78 − = 74