Het nieuwe zomermenu van Burger King bevat spekcoupes en zoete aardappelfriet

Het is officieel: Burger King gaat de weg van barbecue-koning. Nou ja, in ieder geval voor de zomer. Vandaag kondigde de fastfoodketen de introductie aan van zijn nieuwe Zuid-geïnspireerde line-up voor restaurants in het hele land.

Al maandenlang zijn er geruchten dat BK in Nashville een spekijsje testte om het op te nemen tegen de milkshake van Jack-in-the-Box. Het persbericht van vandaag bevestigt de speculatie. Het after-Whopper-dessert heeft zacht serveren van vanille-ijs met daarop chocolade-fudge en karamel, vervolgens besprenkeld met spek kruimels, en afgerond met maar een grote ‘ole’ dik gesneden, hardhouten gerookte bacon “strip. Je kunt net zo goed afzien van het gebruiksvoorwerp en alleen die zoete en zoute goedheid uit de spekreep zelf lepelen.

<p><b>Gerapporteerd over:</b> 13 juni 2012</p><p>Het is officieel: Burger King gaat de weg van barbecue-koning. Nou ja, in ieder geval voor de zomer. Vandaag heeft de fastfoodketen de introductie aangekondigd van zijn nieuwe Zuid-geïnspireerde line-up voor landelijke restaurants.</p><p><b>Lees het hele verhaal</b></p><p>“title =” Burger King serveert spekcoupe en zoete aardappelfrietjes ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63eaa1a973_-_burger-king-bacon-sundae-del-blog-de.jpg?crop=1xw : 1.0xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Burger King Corp.

Meer van Delish: 12 rare spekproducten die je niet zult geloven

Maar dat is niet de enige toevoeging aan het menu. Er zijn beslist mensen die de voorkeur geven aan zoete frietjes voor de traditionele friet. Nu zal BK bestellingen van zoete friet aanbieden vanaf $ 1,89 per bestelling.

beeld

Met dank aan Burger King Corp.

Als u een hamburger met uw ijscoupe en friet wilt, heeft Burger King ook twee nieuwe opties gelanceerd: de Texaanse Whopper met Amerikaanse kaas, jalapeño, rode ui, tomaat, sla en Bull’s-Eye BBQ-saus of de Carolina BBQ Whopper, met Pepper Jack-kaas, barbecuesaus in Carolina-stijl en spek.

beeld

Met dank aan Burger King Corp.

More From Delish: 14 Juicy Burger Recepten voor een Vaderdagviering

Heb je de spekcoupe gebruikt? Probeer je de nieuwe menu-items?

Meer lekkere eten vinden op Delish:


Zoek naar het perfecte recept op onze startpagina
Ontdek het laatste nieuws over voeding
Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven
Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter

Добавить комментарий

*

− 3 = 3