Het internet is Freaking Out over bloemkoolpudding

We leven in een nieuwe en opwindende wereld. Pasta kan worden vervangen door spaghetti squash, avocado is de nieuwe mayo en pannenkoeken kunnen volledig worden gemaakt van bananen. Wat een geluk dat we nu nog leven!

Nu is het tijd om bloemkoolrijst te verwelkomen in de voedselmash-up tafel. Het waait op Pinterest, en het ziet er letterlijk precies zo uit als de normale, korrelige witte rijst die we allemaal kennen en waar we van houden.

beeld
Holistisch ontworpen

Dus wat is bloemkoolrijst precies en hoe verandert het de rijstpudding?

Om bloemkoolrijst te maken, hoef je alleen maar een middelgrote bloemkoolkroon te pakken, de bladeren af ​​te snijden en de kern van het hoofd te verwijderen, en dan in roosjes te snijden. Ga je gang en word er slordig mee. Plaats de roosjes vervolgens in een blender of keukenmachine en druk 5 tot 8 keer op de knop tot de roosjes zo groot zijn als je zou denken: rijstkorrels. Makkelijk! Het is super snel om te kloppen en werkt prima als vervanging voor de meeste recepten die vragen om rijstrijst met witte rijst. Over rijstpudding gesproken…

Bekijk dit bericht op Instagram

#paleodessert: bloemkool “rijst” pudding met kokosroom, kaneel geroosterde noten en verse bosbessen. Almost #sugarfree – #paleodessert #antiinflammatorydiet #healthyeating #healthydessert #alexandani #minnstagrammers

Een bericht gedeeld door Haley @ Cheap Recipe Blog (@cheaprecipeblog) on

We hebben het overal gezien en zijn serieus geïntrigeerd. nu, terwijl we achter een toetje kunnen komen, kun je naar believen eten zonder schuldgevoel, dit klinkt een beetje raar voor ons. Maar het internet is vloeken dat het heerlijk is en een dessert waar je aandacht aan moet schenken. Terwijl we aan onze eigen versie werken, bekijk eens wat bombarderen recepten voor dit gekke idee:

PALEO CAULIFLOWER RIJSTPUDDING

beeld

Goedkope receptenblog

Je hoeft je niet eens schuldig te voelen om het te eten.

Ontvang het recept op Cheap Recipe Blog.

DE PUDDING VAN DE CAULIFLOWER RIJST

beeld

Cookies voor Kale

Het is vetvrij, glutenvrij, suikervrij, vegetarisch, paleo en perfectie.

Ontvang het recept bij Cookies to Kale.

KANEEL RIJST ONTBIJT PUDDING

beeld
Holistisch ontworpen

Perfecte manier om de dag te beginnen.

Ontvang het recept op Holistically Engineered.

Volg Delish op Instagram.