Het beste Keto fastfood dat u kunt bestellen

1

beeld

Allie Folino

Vergeet niet om het voor later vast te pinnen!

2

Metro

beeld

Metro

Je hoeft geen swaps te doen aan Subway’s Rotisserie-Style Chicken Salad; alles erop is Keto-goedgekeurd: spinazie en ijsbergsla, tomaten, paprika’s, uien, komkommers en olijven. Sla de balsamico-saus over – het is een stiekeme bron van koolhydraten – en kies voor gewone olijfolie.

3

Chipotle

beeld

Chipotle / Charles Schiller

Omdat Keto in feite een synoniem voor koolhydraatarm is, zijn de twee beste ingrediënten bij Chipotle – rijst en bonen – verboden terrein. Maar bijna alles wat je aan een van de salades van de keten kunt toevoegen, is eerlijk spel. Voeg guac toe voor extra gezonde vetten en gebruik salsa in plaats van de carb-zware viniagette. De variant verse tomaat is de beste keuze.

4

In en uit

beeld

In en uit

De hamburgertent uit de West Coast is pionier in de sla-as-a-bun-beweging. Bestel die van hen door te vragen om een ​​Double-Double Protein Style. Sla de saus over, maar bewaar de kaas: dat zijn legitieme Amerikaanse plakjes, geen rare ingrediënten toegevoegd.

5

Taco Bell

naakt egg taco

Taco Bell

Keto-volgers hebben gemengde gevoelens over de nieuwe ontbijttaco van Taco Bell. De eieromslag heeft 6 koolhydraten vanwege toegevoegde xanthamgom, maar het is beter dan een traditionele schaal. Kies er een als snack halverwege de ochtend, in plaats van twee voor een uitgebreid ontbijt en sub zetmeelrijke aardappelen voor biefstuk.

6

Jack In The Box

beeld

Jack In The Box

Hier leest u hoe u het beste kunt genieten van het menu van Jack In The Box: Verkrijg de Chicken Teriyaki Bowl zonder rijst, dubbele groenten en geen saus. Je blijft achter met veel kip en gestoomde broccoli en wortels.

7

McDonald’s

beeld

McDonald’s

Zonder het broodje heeft McDonald’s Pico Guacamole Sandwich met Artisan Grilled Chicken slechts acht koolhydraten. Je krijgt een plak gegrilde kip, witte cheddar, sla, ranchdressing, pico de gallo en guacamole.

8

Carl’s Jr..

beeld

Carl’s Jr..

Volgens Keto-experts is het beste vlees dat je kunt eten alles wat met gras gevoerd wordt. Carl’s Jr. maakt gebruik van een gras-gevoede, scharrelvlees patty. Alle standaard hamburgerbovenstukken zijn aanwezig – sla, ui, tomaat, groenten in het zuur en kaas. Vraag gewoon om geen broodje, obvi.

9

burger King

beeld

burger King

Burger King’s Grilled Chicken Sandwich kan een 1-carb maaltijd zijn, als je het aardappelbroodje verliest. Wat je overhoudt is vrij eenvoudig – alleen gegrilde kip, sla en tomaat – dus vraag of het gewricht wat extra groente in kan gooien voor een geïmproviseerde salade.

10

Vijf mannen

beeld

Getty ImagesGary Friedman

Het beste deel over de burgers van Five Guys is hoe klantgericht ze zijn. Sla het broodje over, en bedek de rundertaart met alle groenten: sla, augurken, tomaten, gegrilde uien, gegrilde champignons en paprika’s.

11

klaar om op te eten

beeld

klaar om op te eten

Pret brengt deze grab-and-go Egg and Spinach Pot op de markt als een goede bron van eiwitten, maar het is ook geweldig voor carb-counters. Het bestaat alleen uit twee hardgekookte eieren op een bedje van rauwe spinazie – 14 gram eiwit en 2 koolhydraten. Woop, woop!