Handelaar Joe’s verkoopt nu Churro Bites

Het lijkt erop dat Disneyland niet de enige plek is waar je naartoe kunt gaan om je verlangen naar een heerlijke churro (of twee) te bevredigen. Handelaar Joe’s verkoopt nu churro-bites die je als popcorn kunt laten knappen in het comfort van je woonkamer. Maar voordat u begint te morren over calorieën, zult u blij zijn te horen dat de spin in de supermarkt van het klassieke carnavalvoedsel is gebakken, niet gebakken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ja dat zou je moeten doen. En ik was een jongleur, geen liefje.

Een bericht gedeeld door Markie Bitter �� (@thesnacksoflife) op

Volgens de productbeschrijving zijn de Churro Bites van Trader Joe gemaakt van maïsmeel dat is omgezet in zachte maizena in een chique proces waarbij een extrusiemachine is betrokken. Na te zijn gebakken, worden de soezen gecoat in een heet mengsel van gekarameliseerde bruine suiker, glucosestroop en kaneel, voordat ze een extra laag kaneel en suiker krijgen zodra ze afkoelen..

In de winkel worden ze beschreven als ‘gouden nuggets van churro-riffische goedheid’, en als dat niet genoeg is om je naar de dichtstbijzijnde handelaar Joe’s te laten sprinten, weet je misschien dat een zak van 7 ounce slechts $ 2,49 kost. . Je vindt Churro Bites in de snackbar van de winkel.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.

Добавить комментарий

*

+ 28 = 29