Een definitieve ranglijst van caloriearme ijsjes

8

Knipoog Frozen Desserts

Gezond Ice Cream

Amazone

Dit veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij, notenvrij, plantaardig diepvriesdessert is zo veel – maar ‘spot-on sub voor ijs’ is daar niet één van. Het is meer Italiaans ijs en de smaken lijken meer op de lippenbalsem-versie van hoe het eten zou moeten smaken (stel je de wasachtige smaak van s’mores LipSmackers voor, in tegenstelling tot echte s’mores). Met 100 calorieën per PINT is het in essentie zoals we verwachtten.

KOOP NU $ 8, winkfrozendesserts.com

7

Sweet Habit

Gezond Ice Cream

Amazone

Sweet Habit is het enige merk in de mix dat zijn ijs in een grotere maat dan een enkele pint verkoopt. De smaak is mooi spot-on, maar elke maakt je wens dat er was meer: meer mix-ins, meer linten van pindakaas of karamel of wat het ook maar belooft. Dat is de reden waarom het laag is.

KOOP NU $ 5,99, Target

6

Yasso

Gezond Ice Cream

Amazone

Technisch gezien is dit ingevroren Griekse yoghurt, en de meeste proevers vonden het knap midden in de verpakking. Het voldoet aan zijn eisen, maar het is meer het dessert dat je eet als je probeert gezond te zijn, niet noodzakelijkerwijs het dessert waar je naar op zoek bent. Toch waren de smaken vetgedrukt (met name Coffee Brownie Break) en de mix-ins geweldig, hoewel schaars.

KOOP NU Walmart-winkels

5

Halo Top

Gezond Ice Cream

Amazone

Het is de bestverkochte pint van Amerika, en met een goede reden: er zijn tientallen creatieve smaken om uit te kiezen, allemaal met minder dan 400 calorieën per pint – en veel eiwitten. Deze moeten een tijdje worden weggelaten om te ontdooien alvorens te proeven, maar de smaak is rijk en de textuur is romig. Sommigen klaagden dat het daarna een film in hun mond had achtergelaten.

KOOP NU $ 58 voor 8 pinten, Amazon

4

Enlightened

Gezond Ice Cream

Amazone

Nog een kanshebber op de markt met meer proteïnen en minder calorieën, verlegde Enlightened-ijs Halo Top voor de nummer 4-spot, grotendeels dankzij de romige textuur en verrassende smaken, zoals Movie Night, met zijn beboterde popcorn-ijs en karamel kolken.

KOOP NU $ 5,99, icecreamsource.com

3

Arctic Zero

Gezond Ice Cream

Amazone

Een jaar geleden hadden we nooit gedacht dat Arctic Zero nummer drie zou zijn op onze lijst. Het ijs zelf was, om bot te zijn, ijzig en borderline oneetbaar voor ons, daarom waren we terughoudend toen het merk een geheel nieuwe productlijn aankondigde. Maar ons team heeft het getest en we waren stomverbaasd. Het is soepel en de smaken bleven hangen, maar niet op een filmachtige manier. Meer als een “Kan ik nog een pint?” manier.

KOOP NU $ 4,69, jet.com

2

Breyers Delights

Gezond Ice Cream

Amazone

Als u op zoek bent naar een klassiek publiek – zonder een hoop mix-ins of andere franjes, gewoon een stevige smaak en textuur – dit is het dan. Breyers Delights smaken veel op zijn traditionele pinten, alleen zijn ze caloriearm en vol met eiwitten (ongeveer 20 gram per pint).

KOOP NU Walmart-winkels

1

Ben en Jerry’s Moophoria

Gezond Ice Cream

Amazone

Hoewel Ben & Jerry’s onze toppositie op het gebied van smaak hebben gewonnen, is het de moeite waard om op te merken dat het ook de hoogste calorie van het stel is. B & J; ‘s geschoren ongeveer 100 calorieën van zijn typische porties, verminderen van het vet met 60-70 procent, zonder in te boeten op de rijke smaken en de dikke, maar romige textuur van de klassieker.

KOOP NU $ 60 voor 8 pinten, Amazon