Dit zijn de beste drankjes om op Keto te bestellen

Als u deelneemt aan het ketogene dieet, weet u dat er veel regels en beperkingen zijn. Alleen omdat je regels moet volgen, wil nog niet zeggen dat je geen plezier kunt hebben! Zolang je met mate drinkt (en niet bezwijkt voor drunchies na) zijn er tal van keto-goedgekeurde drankjes.

  • Droog Martini: Typisch gemaakt van vermout en gin, deze cocktail zonder toegevoegde suikers is de perfecte drank voor een keto-dieet. Laat het schudden of roeren, zorg ervoor dat er geen vruchtensap of zoete likeuren zijn toegevoegd. (Ik kijk naar jou, Cosmopolitan.)
  • Vodka & Soda: Dit geldt ook voor de meeste harde alcohol gemengd met frisdrank. (Onder frisdrank verstaan ​​we koolzuurhoudend water, geen gezoete koolzuurhoudende dranken.) Gin & soda, tequila en frisdrank, whisky en frisdrank, enz. Ze zijn allemaal in de heldere, en geweldig met een scheutje citroen of limoen! Vergeet niet, frisdrank NIET tonic, die toegevoegde suiker bevat.
  • Droog rood en wit Wijn: Er is geen betere koppeling aan een goede maaltijd dan een goed glas wijn. Pas op, wijn is niet volledig verstoken van koolhydraten, maar een droge wijn zoals een Cabernet Sauvignon of een Pinot Noir bevat maar een paar koolhydraten. Hetzelfde geldt niet voor dessertwijnen of zoetere wijnen zoals White Zinfandel, die moeten worden vermeden.
  • Shots! Shots! shots!: (En elke nette drank, trouwens). Geen toegevoegde sappen, frisdrank en likeuren betekenen geen toegevoegde suiker. Ga wild! (Gewoon, zoals ik al zei, doe rustig aan met de drunchies.)

    Je hebt hard aan je dieet gewerkt, je verdient een drankje! Zolang je verstandig kiest, is keto-vriendelijk feesten zeker in je toekomst.

    Volg Delish op Instagram.