Dit hotel laat je eten met giraffen

Het duurt een minuutje om in te zakken. Ja, dat is een giraffe, die nonchalant zijn hoofd door de openstaande ramen stak, je ontbijt uitkamt en hoopt op een hapje. Ja, het is dichtbij genoeg om te aaien, terwijl je snackt op muffins en fruitbakken. Ja, dit moment blaast die Disney-prinsessenbrunch die je in de vijfde klas had direct uit het water.

Giraffe Manor in Nairobi, Kenia, is een bed and breakfast die anders is dan alle andere. Het heeft slechts 12 kamers, maar dat maakt deel uit van wat het zo een persoonlijke, intieme ervaring maakt. Er is niets eenduidigs aan. Het hotel ligt op een stuk grond van 12 hectare in het midden van een 140 hectare groot bos, en het is de thuisbasis van een kudde Rothschild-giraffen.

Giraffe Manor

Giraffe Manor

BOEK UW REIS: Giraffe Manor, Kenia; TripAdvisor

Het hotel laat u van dichtbij en persoonlijk op de hoogte van de dieren komen – of liever, ze komen van dichtbij en persoonlijk met u. Hoewel giraffe-waarnemingen tijdens de ontbijtservice niet worden gegarandeerd, is het, zoals de video hierboven laat zien, niet ongewoon dat ze erbij komen om dingen te bekijken. (Ze doen dit “vaker wel dan niet”, legt het bedrijf uit op de pagina met veelgestelde vragen.)

Giraffe Manor

Giraffe Manor

Overweeg om zo’n giraffe dichtbij een giraf te krijgen, is ongeveer net zo zeldzaam als een etentje met Ina en Jeffrey Garten, dat soort toegang kost je. Het landhuis vraagt ​​ongeveer $ 595 per volwassene en $ 420 per kind, per nacht. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen, maar toch. Het is een steile prijs om te betalen om – mogelijk – te brunchen met een stel wilde dieren.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

+ 32 = 36