Deze draagbare Kegerator verbetert direct buitenactiviteiten

We weten allemaal dat bier van het vat het beste bier is. We weten ook dat het drinken in de zomer over het algemeen betekent dat blikjes bier naar het strand worden gebracht – en dat er onvermijdelijk zand in het schuim terechtkomt. Om deze twee werelden in harmonie samen te brengen, hebben de meesterbreinen achter Hank the Beer Tank een draagbare kegerator gecreëerd voor al onze zonovergoten behoeften voor het opdrinken.

In plaats van zes pakketten en 40 rekken met blikjes en flessen te sjouwen, kunt u genieten van feesten, kampeeravonturen, bumperklevende festiviteiten, picknicken en in feite elke outdooractiviteit waar u van plan bent te zuipen. Met minder energie dan een 60 watt gloeilamp, is Hank the Beer Tank een koelkast-koeler-hybride die je bier koel houdt dankzij een compressor-chiller en circulatieblazers zonder veel ruimte in beslag te nemen in je auto, boot, tent of zelfs wagen.

beeld

Met dank aan Hank the Tank

Uitgerust om een ​​vat met een vat van 1/6 vat te vervoeren (oftewel 41 pinten), regelt het geniale gadget de temperatuur met een digitale thermometer en is opgetuigd met een tochtentoren en kraan. Eigenlijk verandert dit kleine mannetje waar je ook bent, in een bierbar. Bonus: je kunt zelfs vaktechnische cocktails vullen, nitro cold-brew koffie, kombucha, mousserende wijn (rosé, wie dan ook?) En wortelbier.

beeld

Met dank aan Hank the Beer Tank

Het project verzamelt nog steeds fondsen via Kickstarter om de productie te starten, met iets meer dan $ 23.000 van het doel van $ 75.000. Zodra het op de markt is, zet Hank je meer dan $ 700 terug. Maar kun je echt een prijs zetten op het geluk van een brouwsel??

Volg Delish op Instagram.