Deze automaat zal je in minder dan drie minuten een zelfgemaakte pizza maken

We hebben ons deel van gekke automaten gezien die alles serveren, van kaviaar tot frietjes tot aangepaste smaken ijs – ik neem een ​​van die in mijn keuken, alsjeblieft. Een van deze high-tech apparaten is populair aan het worden voor het maken van pizza. In tegenstelling tot de meeste automaten (je kent ze met de volledig oneetbaar uitziende ham en kaassandwiches), maakt Let’s Pizza je eten eigenlijk op bestelling. Schokkend, we weten het.

Nog gekker is het feit dat het hele proces minder dan drie minuten duurt, van het maken van het deeg (ja, zelfs het deeg is helemaal opnieuw gemaakt) tot het bakken en “leveren” van de eigenlijke taart. De uitvinder van de machine, Claudio Torghele, is Italiaans en kwam met het idee na het ontdekken van automaten in Amerikaanse food courts.

Torghele blijft bij zijn supersnelle pizzamachine, maar hij is niet van plan om oude pizzeria’s te vervangen. Hij wil gewoon dat consumenten toegang hebben tot snelle opties die nog steeds van goede kwaliteit zijn en ook goed smaken. “Ik ga op zaterdag met mijn familie pizza eten bij de pizzeria, maar als ik op kantoor ben en er een machine voor me staat, en ik heb honger, kan ik gewoon op een knop drukken en een pizza nemen,” Torghele zei tegen Fast Company.

Добавить комментарий

*

85 − 80 =