Deze app laat je weten wanneer McDonald’s ijsmachine kapot is

McDonald’s ijsmachine is zo vaak gebroken dat talloze online klachten worden aangespoord, evenals verhalen die het probleem onderzoeken. Nu nemen mensen het heft in eigen handen en lanceren een nieuwe app die je tegen zulk een verpletterende teleurstelling zal beschermen.

De app heet Ice Check en biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken naar locaties in de buurt van McDonald’s, terwijl ze je ook laten zien op welke van die locaties werkende ijsmachines staan. Als je dit niet erg vindt, scroll dan gewoon door de pijn die mensen delen op Twitter:

Volgens Buzzfeed bedacht de maker van Ice Check, Raina McLeod, het idee nadat ze dezelfde teleurstelling had ervaren.

“Ik kwam ongeveer een jaar geleden met het idee voor de app, na een late nacht was het verlangen van Oreo McFlurry niet uitgekomen vanwege het feit dat de ijsmachine niet werkte”, zei ze..

Ice Check, dat officieel in april werd gelanceerd, geeft app-gebruikers pushmeldingen over de status van nabijgelegen machines op basis van feedback van de community. Als een gebruiker bij een McDonald’s langskomt en constateert dat de machine buiten gebruik is, kan hij of zij de info van de locatie in de app invoeren en de status van de ijsmachine op “uit” zetten. Het pictogram van de locatie wordt dan grijs in de app weergegeven om het nieuws voor andere gebruikers aan te geven. Aan de andere kant, als het pictogram roze lijkt, betekent dit dat ze in de toekomst een McFlurry zijn.

Als je binnenkort een ijsje wilt gaan halen bij McDonald’s, kun je deze app zo snel mogelijk downloaden.

(h / t Buzzfeed)

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.