De binnenkant van deze prachtige Galaxy Cake is zelfs koeler dan de buitenkant

Het is een tijdje geleden dat ik een cake heb gezien die me echt zo goed heeft vermaakt als dat hij me verleidde om het te consumeren. Deze trouwjurktaart is prachtig, maar hij is zo realistisch en ik ben verward over hoe ik mijn gezicht moet vullen. Ik heb echt nooit gedacht dat iets kon vergelijken met die prachtige, rijke schoonheid die de taart is uit de klassieke kindertijd Matilda. Dat, mijn vrienden, is de taart van mijn dromen.

Dessert-liefhebber Heather of Sprinkle Bakes heeft de meest geweldige taart gemaakt die ik denk dat ik ooit heb gezien (sorry Bruce Bogtrotter)

beeld

Strooi Bakes

Met zwart fluwelen cake voor de binnenkant bevat ze zelfs kleine witte sterachtige hagelslag om een ​​sprankelend sterrenstelsel te evenaren. Het resultaat werkt perfect.

beeld

Strooi Bakes

beeld

Strooi Bakes

Het proces van het maken van de nevel ziet er behoorlijk nauwgezet uit, maar ik ben gebiologeerd door de details. Als je van plan bent om dit zelf te doen, heb je een zeespons, een fijne puntborstel, perkamentpapier en veel funky gekleurde voedselkleurstoffen nodig. Ik weet zeker dat als je eenmaal aan het sponsen en schilderen bent, het minder nauwgezet, meer innerlijk kunstenaar wordt.

beeld

Strooi Bakes

Het resultaat is het waard. Het gevoel dat je krijgt om in dit eetbare sterrenstelsel te snijden om de decadente zwartfluwelen cake met zijn kleine sterren en de rijke chocoladesmaak te onthullen … Ik kan de opwinding al voelen. Ik weet wat ik deze zomer maak.

Ontvang het volledige recept van Sprinkle Bakes.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 8 = 1