De beste barbecuefestivals in Amerika

beeld

Getty Images

Het maakt niet uit wat je barbecue-voorkeuren zijn, er is een festival voor jou. Dit zijn degenen om naar uit te kijken in 2018, van South Carolina tot de staat Washington.

beeld

Met dank aan het Texas Monthly BBQ Festival
Texas Monthly MeatUp

9 juni 2018

Voor minder dan $ 70, kunnen bezoekers BBQ proeven van de top 50 BBQ-gewrichten in Texas, zoals gestemd door Texas Monthly. Het evenement San Antonio, TX viert de beste barbecue met veel eten, koud bier, handgemaakte cocktails en livemuziek.

texasmonthly.com

beeld

Met dank aan Big Apple Barbecue Block Party
Big Apple Barbecue Block Party

9-10 juni 2018

Manhattan staat misschien niet echt voor je klaar als het gaat om BBQ, maar dit is een festival dat je niet wilt missen. Ga naar Madison Square Park om de beste pitmasters van het land te vinden die hun specialiteiten serveren. Het is gegarandeerd de meest over-the-top block party waar je ooit bent geweest.

bigapplebbq.org

beeld

Courtesy of W C Handige barbecue
WC. Handige barbecue

13-16 juni 2018

Dit gratis (!) Festival in Henderson, KY is een van de grootste bluesmuziekevenementen van het land. Hoewel het wordt gerund door de Henderson Music Preservation Society en het grootste deel van het festival is gericht op de muziek, heeft de openingsdag de ‘Taste of Henderson Barbecue’, met lokale verkopers die barbecue, rode bonen, rijst en meer serveren. Een varkens- en BBQ-wedstrijd geeft de aanwezigen een kans om een ​​aantal geweldige eettentjes te proeven, bereid door lokale teams terwijl ze genieten van het buitenleven en de geluiden van de blues. Nog een hoogtepunt: Zydeco-avond, waar aanwezigen kunnen genieten van deze kenmerkende muziekstijl, plus authentieke Cajun-gerechten.

handyblues.org

beeld

Met dank aan Safeyway Barbecue Battle
Groot Nationaal BBQ Kampioenschap

23-24 juni, 2018

Washington, D.C., is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt als je aan barbecue denkt – maar wat is een betere plek om te genieten van deze klassieke Amerikaanse keuken dan in de hoofdstad van het land? De strijd trekt verkopers, chef-koks en concurrenten uit het hele land aan die het op zich nemen om de Grand Champion van de Giant Barbecue Battle te worden. Deelnemers genieten van proeverijen, demonstraties van koks en kookboekauteurs en live muzikaal entertainment.

bbqdc.com

beeld

Parker Feierbach
Delish Grilling Headquarters

Krijg alle favorieten van Delish voor buiten kookseizoen.

KOOP NU

<p>Er is geen beter moment om de volledig Amerikaanse barbecue te vieren dan een volledig Amerikaanse vakantie zoals de vierde juli. 4-6 juli 2013, het I Love BBQ-festival in Lake Placid, NY zal precies dat doen. Het festival omvat veel entertainment, zoals live bands en een motorfietsparade, evenals het hoofdevenement, een door KCBS goedgekeurde barbecuewedstrijd. Verschillende gerechten zullen tijdens verschillende dagen van het festival worden gefocust, dus zorg ervoor dat je de 4e wordt als je een grote fan bent van getrokken varkensvlees, op de 5e als je wilt zien hoe de jeugdafdeling het doet, en op de 6e als je gewoon houdt van borst, ribben of varkenshaas.</p><p>ilbbqf.com</p><p>“title =” I Love BBQ Festival ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6402e24b3d_-_lake-placid-i-love-bbq-festival-del0513-de.jpg?resize = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Timothy Baker Foreverwild.com

The Lake Placid, NY I Love Barbecue Festival

6-8 juli, 2018

Er is geen beter moment om de volledig Amerikaanse barbecue te vieren dan tijdens een volledig Amerikaanse vakantie zoals de vierde juli. Het festival omvat veel entertainment, zoals live bands en een motorfietsparade, evenals het hoofdevenement, een door KCBS goedgekeurde barbecuewedstrijd.

ilbbqf.com