De 12 meest irritante vragen Mensen vragen altijd om Chipotle-werknemers

Chipotle is een keten die we allemaal kennen en waarderen, zelfs als een Mexicaanse vrouw die beter zou moeten weten, ik kan niet ontsnappen aan zijn heerlijke koriander-limoenrijst of verleidelijke chips en salsa. Ik hou zo veel van Chipotle dat ik daar werkte en soms vraag ik me af waarom ik ooit ben weggegaan – ik bedoel, gratis Chipotle elke keer dat je werkt ?! Maar hoe geweldig het ook was om daar te werken, er waren een paar routinevragen en opmerkingen die me – en mijn collega’s – net na een tijdje begonnen te bereiken.

1. Kunt u mijn kom voor mij mengen?

Hier is het ding: ik kan helemaal begrijpen dat ik geen burrito wil eten en een hele klodder zure room in één hap of een mondvol alleen salsa wil krijgen, daarom zal ik graag je burrito voor je mixen voordat ik het inpakken . Maar een kom? Tenzij je je arm hebt gebroken of als je een echte reden hebt waarom je geen vork kunt nemen en de inhoud van je kom zelf kunt mixen, wees dan een volwassene en doe het zelf.

Chipotle Chorizo Burrito Bowl

Chipotle

2. Waarom heb je geen vraag?

Deze vraag op zich is niet zo vervelend, maar de verontwaardigde manier waarop mensen ernaar vragen het te stellen – alsof we nederige werknemers opzettelijk proberen je dag te saboteren door de vraag te verbergen – is. Ik ben het met je eens: Queso zou geweldig zijn. Maar helaas hebben we het niet – ik beloof dat het ook niet op ‘het geheime menu’ staat.

3. Kunt u mij een quesarito maken??

De foodservice-industrie draait helemaal om klanttevredenheid, dus medewerkers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt. Maar vragen om een ​​quesarito gaat over het ergste wat je kunt doen bij Chipotle.

Ten eerste realiseren klanten zich niet dat je in feite twee maaltijden in één moet maken (aangezien het vraagt ​​om het gebruik van een quesadilla om een ​​burrito in te pakken). Dat is helemaal goed, maar wees alsjeblieft geduldig met ons – het duurt een tijdje om beide nieuw voor je te maken.

Ten tweede, omdat de quesadilla een tijdje in de tortilla-pers moet zitten om de kaas melig te krijgen, zal het de bestellingen van iedereen anders vertragen (wat betekent dat er een rij mensen achter je hangt).

Eindelijk, heb je ooit geprobeerd om een ​​versgedrukte quesadilla rond een burrito te wikkelen? Nee? Nou laat me je vertellen, het ZUIGT. De quesadilla brandt niet alleen de handen van je burrito-roller, want nogmaals, het kwam net uit de hete folie, het is ook ongelooflijk moeilijk om een ​​nu-crisped tortilla rond een gigantische burrito te wikkelen zonder er een puinhoop van te maken of de tortilla uit elkaar te laten vallen.

Dus, als je het kunt vermijden, bestel dan geen quesarito. Als het niet voor ons is, dan voor uw lichaam. Kun je je alleen voorstellen hoeveel calorieën er in dat ding moeten zitten??!

beeld
GIPHY / www.popsugar.com

4. Is er iemand overleden aan het eten hier?

Ik snap het: met alle gezondheidsproblemen die Chipotle de afgelopen jaren hebben geteisterd, ben je een beetje bezorgd. Maar de persoon die je eten maakt vragen om een ​​soort van uncool – het maakt ons echt ongemakkelijk – plus als iemand had stierf, je zou er waarschijnlijk al van gehoord hebben. Bovendien heeft Chipotle hun spel echt opgevoerd voor wat betreft voedselveiligheid (vandaar dat je nu om citroenen voor je water moet vragen bij de kassa) zodat je rustig kunt uitrusten.

5. Kan ik mijn rijst zonder koriander krijgen?

We kunnen rijst zonder koriander maken, maar het zal een tijdje duren om je voor te bereiden. Het is ook de moeite waard om je portie rijst op te schrijven, dus we zullen waarschijnlijk het grootste deel van de partij weggooien, omdat we het niet zomaar kunnen houden tot de volgende persoon die niet van Cilantro-bestellingen houdt (onthoud je zorgen over voedselveiligheid ?).

Ik moet echter afvragen: ga je de koriander proeven met alle andere dingen die je in je kom laadt??

6. Kan ik gele kaas krijgen?

Waarom zou je willen dat gele kaas op je Chipotle buiten mij ligt (zoals, hebben we het over scherpe cheddar of Amerikaans? Ofwel lijkt het vies, maar ik ben nieuwsgierig). Hoe dan ook, als je naar de lijn kijkt, zie je letterlijk al onze ingrediënten, en helaas is gele kaas niet een van die ingrediënten, dus waarom mensen er nog steeds om vragen is verbijsterend.

Bruto

DebbyRyan.com/Giphy

7. Waarom is guac extra?

Ik weet het niet, waarom zijn auto’s niet gratis? Oh, dat klopt, omdat het kapitalisme. Er is niets dat meer irritant is voor een Chipotle-medewerker dan wanneer een klant de kosten van Guac om twee redenen vraagt: (1) Het kost duidelijk geld omdat avocado’s duur zijn, en (2) We hebben geen controle over het feit of een ingrediënt al dan niet duurder is . Sorry.

Op die opmerking, zo vervelend als het is dat werknemers je eraan herinneren dat guac elke keer extra is, sommige klanten weten dat niet, daarom vertellen we het je altijd. Maak het alsjeblieft niet erger door me te stoppen met een sneaky “Ik weet dat guac extra is.” Laat me gewoon mijn ding doen.

8. Moet ik extra vlees in rekening brengen??

Terugkomend op het argument van het kapitalisme dat we introduceerden toen we over guac praatten, moet ik je extra vlees in rekening brengen. Helaas zijn vlees, kaas en avocado’s de drie duurste ingrediënten die Chipotle aanbiedt, dus terwijl we je nog steeds alle kaas die je wilt gratis laten krijgen, zijn vlees en guac twee keer goedkoper.

Bekijk dit bericht op Instagram

Smoor het dak.

Een bericht gedeeld door Chipotle (@chipotle)

9. Kan ik alles krijgen? Oh wacht, niet dat.

Hier is het ding, wanneer je naar de salsa-lijn komt en zegt dat je alles wilt, zal ik je alle salsa geven. Helaas ben ik geen mindreader, dus als je ‘alles’ zegt, maar eigenlijk bedoel je “alles behalve de maïs en zure room”, dan krijg je maïs en zure room. Net als bij elke andere relatie, werkt de relatie tussen u en uw lijnserver alleen maar via een goede, eerlijke communicatie.

10. Krijg ik de milde hete salsa?

OK, dit kan zeker alleen maar een scheet zijn wanneer je bestelt, maar laten we duidelijk zijn: er zijn drie keuzes salsa, mild (de pico of, zoals sommige klanten het noemen, “verse salsa”), medium (de groene) ) en heet (de rode niet-dikke). Als je om warm vraagt, maar mild bedoeld, krijg je een slechte tijd.

11. Kan ik sla krijgen? Nee, niet dat soort sla.

Bij Chipotle zijn er twee soorten sla: saladesla en taco-sla. Ze zijn echt dezelfde soort sla. Het enige verschil is dat men in stukken gesneden is om een ​​saladebasis te verschaffen, en de andere is dun gesneden om in taco’s en kommen te passen. De plaatsing is ook opzettelijk – de sla ligt aan het begin van de lijn, dus je kunt er je salade mee beginnen. De taco-sla is aan het einde, dus het kan het laatste zijn dat we op je taco passen (want laten we echt zijn, niemand geeft erom of de sla van de taco valt).

Dus wanneer je bowl aan het einde van de regel komt en je beslist dat je salade sla wilt – of wanneer je een salade krijgt maar om wat voor reden dan ook, dan is de grotere sla niet geschikt voor jou – dat betekent dat je de heilige te breken stroom van de lijn. Dat irriteert niet alleen de werknemers, het irriteert ook andere klanten wiens orders worden onderbroken, en dan nemen ze het op ons aan medewerkers. Dus blijf alsjeblieft vasthouden aan je voorgekweekte sla – het is sowieso allemaal hetzelfde.

beeld

Delish

12. Krijg ik het dubbele van alles in mijn burrito?

Nee, nee, nee, nietononoonononooooo. Dat is precies wat uw server intern zegt terwijl hij of zij dubbel van elk item in uw tortilla gooit. Het probleem is dat de serverformaten om een ​​bepaalde reden bestaan. Naast het zorgen voor consistentie en maximale winst voor The Man, worden ze ook gebruikt, zodat elke medewerker net genoeg een burrito kan vullen, zodat deze niet uit elkaar valt zodra je hem oppakt. Wanneer je alles in je burrito verdubbelt, maakt het niet alleen het bijna onmogelijk om in te pakken (en veel te veel calorieën toe te voegen), het is ook een manier om ervoor te zorgen dat je het midden van je burrito op sommige gaat vallen punt. Als je alles wilt verdubbelen, bespaar jezelf dan de moeite en bestel in plaats daarvan een schaal met een tortilla aan de zijkant.

Chipotle Burrito Bowl

Flickr Creative Commons

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

74 − = 73