De 10 raarste Starbucks-frappuccino’s die ooit bestaan ​​hebben

Amerikaanse kersentaart Frappucino

beeld

Entabe

Door een aardverschuiving neemt deze baby de taart voor de meest over-the-top Starbucks-drank. Het combineert niet alleen echte kersencompote tot een traditionele vanille frapp, er zit een letterlijke taartkorst bovenop in plaats van een deksel. Spel veranderd.

Chocoladecrunch Frappuccino

beeld

Starbucks

Deze nootachtige chocolade overbelasting geeft je een schok van cafeïne. Hier is hoe het is gemaakt: een koffie frappuccino is gemengd met chocoladesaus, cacao pennen, gemalen biscotti en amandelen, en bekroond met slagroom met koffie-infuus – plus veel chocoladesaus. Meld ons aan.

Zomerbessen Panna Cotta Frappuccino

beeld

Starbucks

Traditionele panna cotta pudding wordt in de bodem van elke kop gepeperd, dan bedekt met een ijskoude mix van bosbessen, aardbeien, veenbessen en moerbeien. De Starbucks-locaties in Singapore begrijp dat soms kun je niet beslissen of je een smoothie of een Italiaans dessert wilt, en je zou niet moeten kiezen.

Churro Frappuccino

De ongrijpbare churro frapp staat alleen op het menu op locatie in Latijns-Amerika, maar je kunt hem gemakkelijk hacken: bestel een vanilleboon-frappuccino met pompen kaneel en witte mocha-siropen. Zorg ervoor dat je ook vraagt ​​om kaneelpoeder in te mengen. Haal dan slagroom en een karamel motregen er bovenop. Voila – een drankje dat precies op de traditionele Mexicaanse smaak smaakt. 

Verjaardagstaart Frappuccino

Starbucks Birthday Cake Frappuccino

Met dank aan Starbucks

Deze magische creatie komt maar één keer per jaar. Maar 300-dagen wachten is nog nooit zo de moeite waard geweest. Dit ding zwepen vanilleboon en hazelnoot samen, die naar romig cakebeslag smaakt. Maar het beste deel zou de ultra schattige roze slagroom kunnen zijn.

Mango Jelly Frappuccino

beeld

Starbucks

In Japan combineert deze fruitige frapp mango, perzik, aardbei en sinaasappel tot een bevroren drank die is gevuld met perzikgelei. Het is waanzinnig tropisch dat we half een kleine paraplu verwachten naast het groene handelsstro.

Drievoudige koffie Frappuccino

beeld

Starbucks

Deze versie van de frappuccino zit boordevol tonnen java. De eerste koffie-jelly-kubussen zijn aan de onderkant gelaagd, daarna komt de laag traditionele koffie frapp, daarna een royale hoeveelheid slagroom met espresso-infusie en tot slot een douche met gemalen koffie. Het’is zo populair dat het beschikbaar is in Thailand, China, Singapore en Indonesië.

Rolo Frappuccino

Sauturdays roepen om gespannen voetbalwedstrijden voor Goddaughter, pizza met familie en nieuwe frappes uitproberen bij Starbucks! ……………… #starbucks #starbuckssecretmenu #rolofrappuccino #saturday #familie #love #coffee #girlboss

Een bericht gedeeld door Grow Your Etsy Biz • Handmade�� (@ etsy.queen)

Tonnen karamelregen in deze kop maken het totaal verslavend. Het is een juweeltje uit het geheime menu, dus hier is hoe te bestellen: voeg java chips toe aan een vanilleboon frapp, vraag om karamel motregen, top met mokka saus.

Pop’zel Coffee Frappuccino

beeld

Starbucks

De meeste frapps bevatten geen enkele ounce koffie, maar dit nieuwe nummer – verkrijgbaar in de Filippijnen – is volledig op koffie gebaseerd, met de toevoeging van popcorn en pretzelstropen. En het wordt gegarneerd met slagroom, karamel-popcorn en een gezouten krakeling.

De Valentine Frappuccino

Starbucks Valentine Frappuccino

Tony Aguilar

Geïnspireerd door de meest romantische feestdagen, transformeert deze geheime menudrank een standaard aardbeien- en crème frapp met frambozenpompen om het extra roze te maken. Plus er is vanille bonen in het midden en Blackberry bovenop. En, natuurlijk, slagroom om het af te maken.