De 10 meest belachelijke dingen die mensen hebben gedaan voor Costco-voorbeelden

Als je ooit bij Costco hebt gewinkeld, weet je de grappen over de monsters. En het blijkt dat ze allemaal waar zijn: gratis eten verandert echt geciviliseerde mensen in dieren. Dit zijn de meest krankzinnige verhalen rechtstreeks uit de Costco-voorbeeldtellers.

De vrouw die haar tas vult.

Een gebruiker van Reddit heeft een klant gezien die een hele bak met voedsel heeft gegrepen en in haar tas heeft gedumpt. Het beste gedeelte? “Ze maakt er opscheppen over en laat zelfs alle monsters zien die ze heeft”, schreef hij.

De ass-grabber.

“Op een keer kwam een ​​[vrouw], ongeveer 45 jaar oud, achter me aan, pakte mijn kont en zei:” Probeer het maar! “, Wat een beetje ons motto is,” schreef riviano op Reddit.

De bejaarde misbruiker.

In 2015 ging de 78-jarige Sahak Sahakian naar het ziekenhuis nadat hij werd geslagen in een Burbank, CA, Costco. Hij zocht naar een Nutella-monster toen een jongere man de resterende monsters pakte. “Ik zei: ‘Wat ben je aan het doen? Laat me dit eten,’ zei Sahakian CBS Los Angeles. ‘Hij sloeg me en het bloed begon.’

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is #SuperBowl weekend! Dat betekent kippenvleugelsamples bij Costco! Dat zijn mijn lunchmensen. #reporterlife #tasty #costcosamples #impoor

Een bericht gedeeld door Jeremy Chen (@ jeremyjoey3469) op

De ongeduldige pannekoekliefhebber.

Riviano deelde ook de tijd dat hij pannenkoeken aan het maken was, en een vrouw nam een ​​paar recht uit de pan. De gebruiker schreef: “Ze verbrandde zichzelf op halfgekookte pannenkoeken en klaagde toen dat ik haar had verbrand.”

De trashy man.

“Hij sprak geen Engels erg goed en gebaarde met zijn gesloten vuist, ik stak mijn hand uit en hij liet ongeveer zes stukjes afval in mijn hand vallen.” Ik geef toe dat dit een van de weinige keren was dat mijn houding brak “, herinnerde hij zich. deze redditor, die het afval van de man voor zijn neus op de grond gooide.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je arm bent, maak je maaltijden uit Costco-monsters! #costco #costcosamples #brokeasajoke

Een bericht gedeeld door Ashley Romero (@ayyyewussup) op

De man die $ 50 heeft bespaard.

“Eens gaf ik Ferrero Rocher vrij en deze 15-jarige nam negen trays in ontvangst, dat was 63 snoepjes en ongeveer 50 dollar aan product, recht in zijn zak”, schreef een redditor.

De hongerige familie.

Een viertal bewees het oude gezegde over het maken van een maaltijd uit Costco-voorbeelden waar. Volgens de Reddit-gebruiker: “Op een keer had ik een gezin van vier personen naast mijn wagen staan ​​gedurende 45 minuten toen ik pizza proefde en letterlijk avondeten … Dat is niet goed.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Oké … ben ik de enige die geïrriteerd raakt met mensen die naar Costco gaan en elk monster eten dat beschikbaar is��? En blokkeer mijn manier om mijn kip, staalhaver, water, broccoli en kalkoen te krijgen? #costcosamples #obesity #getalife #healthynutrition #healthyeating #fitlifestyle #workout #fitness #trainhard #getlean #shredded #nothappywithquest #eatclean #macros #ripped #fitbusinessman

Een bericht gedeeld door Mike Pedersen (@itsmikepedersen) op

De vrouw die dodelijk werd neergeschoten.

Na berichten dat ze zich vreemd gedroeg, raakte Costco-voorbeeldster Mhai Scott nog meer van streek toen ze geen pizza meer had. Ze begon met een mes en een schaar rond te zwaaien en het gevecht eindigde uiteindelijk met de politie die haar in de winkel neerschoot.

Het kind met het oogcontact.

“Op een dag was mijn vriend bezig met het uitproberen van trailmix en besloot hij zijn lunch te eten, een Costco chicken bake, in zijn kiosk”, schreef Reddit-gebruiker Smurfjoe. Toen hij zich omdraaide om een ​​moment met een klant te praten, nam een ​​10-jarige het op. ‘De jongen stond daar gewoon en staarde naar mijn vriend terwijl hij die at.’

Bekijk dit bericht op Instagram

Quinoa soezen bij Costco! We zijn vandaag aan het samplen en verkopen bij @costco in Fremont, CA tot zondag! Probeer alle vier de smaken en neem je favoriet mee naar huis!

Een bericht gedeeld door I Heart Keenwah (@iheartkeenwah)

De onvervulde ober.

Reddit-gebruiker OceanSiren dacht dat ze scoorden nadat hij achter online één persoon online was. “De medewerker maakt de boterham, die 5 minuten duurt, en snijdt hem in vieren. Deze [b * tch] neemt elk [f * cking] kwartier en begint weg te wandelen om het aan haar familie te geven, zelfs met ons achter haar”, schreven ze . “Ik heb een Larry David Beheers je enthusiasme moment en begin met ‘Wat ben je verdomme aan het doen?’ en discussie voeren over de sociale normen van vrije Costco-steekproeven, met dit argument [b * tch] en de werknemers vragen waarom ze dit toestaan ​​[sh * t], waar mensen zoveel monsters kunnen nemen als ze verdomd goed doen alstublieft , zelfs een volledige lade leegmaken met een lijn erachter. Uiteindelijk wordt een manager gebeld en word ik gevraagd om mijn spullen te betalen en te vertrekken, maar ik ben welkom terug. “

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

63 − 56 =