Boozy Root Beer is helemaal opnieuw zoemend – en voor goede reden

UPDATE: 15 december 2015 om 11:37 uur.

Het lijkt erop dat de piek in de frisdrank nog lang na de zomer blijft woeden, het typische zoet-en-bruisende drinkseizoen. Anheuser-Busch, de makers van grote merkbieren zoals Budweiser, hebben zojuist hun eigen versie van het populaire boozy root-bier gelanceerd, dat het Best Damn Root Beer wordt genoemd.

Hoewel het bedrijf absoluut niet de eerste is in de hard-soda-scene (ondanks die enigszins misleidende tweet), heeft de iteratie veel hype online en in de media opgeleverd – hoogstwaarschijnlijk vanwege zijn reputatie als leverancier van ondermaats, zij het welbekend , zeepsop. Om eerlijk te zijn, kan de trend nu de vleugels van een megawatt-merk rijden en minstens een paar jaar blijven hangen en niet slechts een paar seizoenen.

ORIGINELE POST: 3 augustus 2015 om 11:49 uur.

We hebben bier gezien dat is gebrouwen met kreeft en suds, volledig gemaakt van cacaobonen, maar de volgende grote explosie in gebottelde drank is alcoholisch wortelbier. In slechts een paar maanden tijd heeft de klassieker voor kinderen een grote make-over gekregen – van frisdrank tot harde frisdrank – en deze zomer is deze helemaal verdwenen.

Eén merk in het bijzonder, Not Your Father’s Root Beer, is zeer gewild. En verrassend genoeg wordt het uitgedraaid door de koningen van goedkoop bier: Pabst. Hoewel de eerste lichting Not Your Father’s in 2013 werd gecreëerd – toen de brouwmeesters in Small Town Brewery sassafras-schors, vanille, anijs, wintergroen en een paar andere kruiden in een vat combineerden, koos het biermerkbedrijf van het grote merk nog maar net de dingen eerder dit jaar. En de landelijke push werkt.

Niet Your Father’s is zo geliefd dat het lovende kritieken ontving op sites als Beer Advocate, waar het werd beoordeeld op 94 van de 100. En als New York een indicatie is van de verrijkte wortelbierbusiness, zal de harde frisdrank verkopen uit in slijterijen in het hele land in een mum van tijd. (We hebben vier bierwinkels doorlopen voordat je Not Your Father’s in voorraad had.)

Dus hoe komt het op onze favoriete jeugdpop? Op het moment dat we de dop openden, werden we herinnerd aan het wortelbier waarmee we zijn opgegroeid. En de smaak is precies hetzelfde, met de alcohol volledig gemaskeerd. We konden niet geloven dat dit echt spiked was. Dus we deden wat iemand zou moeten doen met een paar extra flessen: veranderde ze in ijsjes. En verdomme, waren ze Verrukkelijk.

Terwijl het harde wortelbier van Pabst van planken af ​​vliegt, is het nog steeds een relatief nieuw concept. En slechts enkele brouwerijen dragen momenteel hun eigen versies: Berghoff Brewery in Chicago kondigde in juni het debuut van zijn Rowdy Root Beer aan en Coney Island Brewing (ondersteund door Samuel Adams maker Boston Beer Company) werkt naar verluidt ook aan zijn eigen riff.

beeld

Maar net als elke andere soptrend verwachten we dat deze wietbubbelbel exponentieel zal groeien als kleine ambachtelijke bedrijven op de kar springen en hun eigen verrijkte frisdrank gaan brouwen.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

61 − 55 =