Amazon heeft een grote verkoop op de favoriete Nespresso-machine van iedereen

Koffieverslaafden houden niet alleen van de Nespresso Pixie; ze zijn ronduit bezeten ermee. De recensies op Amazon lezen als enigszins griezelige liefdesbrieven.

KOOP NU Nespresso Pixie door De’Longhi met Aeroccino, $ 179; Amazone

Bekijk dit bericht op Instagram

De # Nespresso Pixie Clip-machine is ontworpen om aan uw persoonlijke smaak te voldoen. #ACupAbove

Een bericht gedeeld door nespressousa (@nespressousa)

“Love it … borderline irrationeel.”

“Ik heb geen idee hoe ik ooit voor deze machine heb bestaan.Als deze machine (of vooral het pijpje) een nier nodig had, zou ik doneren.”

“In volle openbaring was het laatste dat ik ooit van een koffiezetapparaat verwachtte dat ik ging zitten en nadenken over het leven.”

Zie wat we bedoelen?

Normaal gesproken kost een model je bijna $ 300, maar nu heeft Amazon de Nespresso Pixie van De’Longhi te koop voor slechts $ 179. De kleine machine – het is slechts negen centimeter lang – warmt op in 25 seconden, dus het brouwt een kop koffie sneller dan de meeste concurrenten van Nespresso. Het heeft ook twee instellingen: een die een kleine espresso levert en een die resulteert in een “lungo”, het grotere koffieformaat van Nespresso.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een wervelend moment om meer te leren over @nespressousa Meet, greet, demo today 12p – 4p. #nespressoaeroccino # aeroccino3 #aeroccino #milkfrother #latte # ws804 #wsbridgewatercommons #virtuoline #espressomachine #acupabovetherest #coffee #coffeetalk #coffeetime #seeyouinthestore #coffeedate #bridgewatercommons #brandambassador #nespresso #nespressocoffee #nespressomachine #treatyourself #espresso #espressomachine #espressotime

Een bericht gedeeld door WSBridgewaterCommons (@wsbridgewatercommons) op

Maar de Aeroccino, die wordt meegeleverd met de Pixie op Amazon, is een van de belangrijkste redenen waarom mensen hun verstand verliezen. Het kan warme of koude melk opkloppen met een druk op de knop.

Vanaf het moment dat we dit verhaal publiceerden, gaf Amazon’s site niet aan hoe lang de verkoop zou duren. Dus waar wacht je op?

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

1 + 2 =