Alle Dunkin ‘Donuts’ Iced Coffee Flavours, gerangschikt

De warmere dagen zijn eindelijk aangebroken en met hen komt het ijskoffie-seizoen. Om je voor te bereiden op het zinderende pendelen dat voor je ligt, hebben we besloten om alle Dunkin ‘Donuts ijskoffie smaken te testen en te rangschikken – van traditionele mokka tot de rotsachtige weg daarbuiten. We beoordeelden (van beste naar slechtste) de algehele smaak, maar ook of de koffie echt smaakte als de smaak die hij beweerde te zijn.

We waren ook benieuwd wat een smaak een “swirl” maakte, dus ik reikte naar Dunkin ‘Donuts en kreeg dit antwoord van Jeff Miller, de chef-kok van Dunkin’ Brands en vice-president van de productie:

Dunkin ‘Donuts biedt zeven opties voor smaakopnames, die ongezoet en suikervrij zijn, maar kruissmaken zijn een romiger en aangenamer optie. Dunkin ‘Donuts wervelingen zijn gemaakt met gezoete gecondenseerde melk en op smaak gebracht met cacao, vanille en andere smaken om de verscheidenheid aan smaken te bereiken. Dunkin’ Donuts staat bekend om.

Dus dat is er. Maar combineren deze smaakwervelingen met koffie om een ​​ware smaakbom van verrukking te creëren? Lees verder:

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Caramel Mocha

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

1. Caramel Mocha

Combineer twee standaarden, en wat krijg je? IJskoffie met een smaak die levert. Onze proevers zeiden dat ze meer chocolade dan caramel hadden geproefd, maar over het algemeen was het effect best aangenaam.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Mocha

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

2. Mocha

Een andere klassieker, en met goede reden – dit had een intense chocoladesmaak. Eén voorproefje merkte op dat het een soort warme chocolademelk met koffie was, die precies zo klinkt als een mokka zou moeten zijn.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Butter Pecan

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

3. Boter Pecan Swirl

Voor de koffiedrinker die geen koffie wil proeven, is dit de smaak voor jou. Dit smaakte naar het drinken van gesmolten roomboter pecannootijs of, zoals een proever zei, als snoep. Het drinken van een grote zou achteraf beslist een slecht idee zijn, maar het is zeker de boterachtige, nootachtige smaak van het ijs. Het is duidelijk heel lief, dus als dat niet jouw ding is, ga dan mee.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Caramel

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

4. Caramel

Een ijskoffie met karamel is al iets. Je kunt de karamel proeven, maar dat is niet teveel. Het gaat prima.

Dunkin' Donuts Iced Cofee - French Vanilla

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

5. Franse vanille-werveling

Meer als nep vanille swirl – hey oh! Je zou zeker vanille kunnen proeven, maar de testers vonden overweldigend deze kunstmatige proeverij. Dus verliest het punten voor ickiness, maar ook omdat het super saai is.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Cookie Dough

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

6. Cookie Dough Swirl

Hoewel dit de smaak is die in theorie voor ons het best klonk, levert het helaas niet helemaal op. Onze proevers dachten dat het de essentie van koekjesdeeg bevatte, maar niet echt de POW-koekjesdeeg die ze wilden. Meestal zeiden de proevers dat het gewoon zoet smaakte – wat niet betekende dat ze het niet op de normale manier zouden drinken – maar voor deze oefening is het een mislukking.

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked - White Chocolate Raspberry

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

7. Framboos met witte chocolade

Deze smaak spijkert de framboos, maar niet veel anders. Houd zeker geen adem in voor een spoor van witte chocolade; dit is de frambozenshow. Als je een frambozenfan bent, zul je blij zijn, maar ik was geneigd om het eens te zijn met de proever die zei dat dit naar koffie smaakte die gepunt was met frambozenwodka.

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked - Rocky Road

Dunkin ‘Donuts / Brown-Eyed Baker

8. Rocky Road Swirl

Nou, dit smaakt niet als rotsachtig wegijs – in feite werd het beschreven op niet-smakelijke manieren zoals “te bitter”, “kunstmatig” en “smaakt als medicijnen.” Hoewel een voorproefje een fan was: “Het molesteert mijn tong, maar op een goede manier.”

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

9. Hazelnut Swirl

We weten niet hoe dit smaakte, maar het was absoluut geen hazelnoot. Iedereen behalve één proever voelde dat deze overdreven sterke smaak iets anders smaakte, van een beboterde popcorn-jelly bean tot parfum. Een proever kreeg zelfs zichtbaar een luik terwijl ze mompelde: “Ik ben er helemaal van onder de indruk.”

Dus daar heb je het: Mooi proberen met de chique smaken Dunkin, maar als je een favoriete ijskoffie wilt die smaakt naar wat het zegt, kun je beter aan de klassiekers vasthouden.