8 notenboters die nog beter smaken dan pindakaas

beeld

Pindakaas heeft zijn 15 minuten roem gehad – plus enkele. Geef deze andere notentabakjes wat schapruimte in je voorraadkast. Misschien vindt u een nieuwe favoriet.

beeld

Vergeet niet om het voor later vast te pinnen!

beeld

Georgia Grinders
Cinnamon Vanilla Pecan Peanut Butter

Georgia Grinders zweert de Cinnamon Vanilla-smaak smaakt naar French Toast – maar de voedingsfeiten weerspiegelen dat niet. Er is slechts één gram suiker per portie.

KOOP NU: Georgia Grinders Cinnamon Vanilla Pecan Peanut Nut Butter, $ 10; amazon.com

beeld

futters
Walnut Butter

Futters Nut Butters uit Illinois gebruiken allerlei onconventionele notenpasta’s, maar ze hebben allemaal dezelfde belofte: ze zijn de puurste in hun soort. Het enige ingrediënt van dit okkernootras is walnoten.

KOOP NU: Futters Walnut Butter, $ 14,50; amazon.com

beeld

Amazone
Pistacheboter

Laten we beginnen met de feiten: pistacheboter is een van de caloriearme noten die rond botsen en zit boordevol antioxidanten, kalium en zink. Dat gezegd hebbende, het is duurder dan pindakaas, dus gebruik het niet zo ruim.

KOOP NU: De pistachefabriek geroosterde & zee gezouten pistacheboter, $ 13; amazon.com

beeld

Amazone
Cashew-boter

Zelfs grote namen beginnen af ​​te wijken van de klassieke pinda- en amandelpasta’s. Jif’s cashew boter is een goede intro voor andere notenboters.

KOOP NU: Jif Creamy Cashew Butter, $ 9; amazon.com

beeld

Amazone
Hazelnootboter

Het is moeilijk om een ​​hazelnootpasta te vinden die geen Nutella-wannabe is, niet gemixt met chocolade. Meridian’s is een van de weinige. Ze houden het mengsel aan de licht knapperige kant.

KOOP NU: Meridian Natural Energy Crunchy Hazelnut Butter, $ 11; amazon.com

beeld

Amazone
Amandelboter met kaneel en Chia-zaden

De Betsy achter Betsy’s Best is een echt persoon: ze is een geregistreerde diëtist die gastronomische notenboters wil maken zonder kunstmatige ingrediënten en chemicaliën. Haar amandelboter heeft een scheutje kaneel voor zoetheid plus chiazaden voor toegevoegde vezels.

KOOP NU: Betsy’s Best Gourmet Almond Butter, $ 15; amazon.com

beeld

Amazone
Verjaardagstaart Pinda Cashew Coconut Spread

Met smaken zoals Birthday Cake, Cinnamon Roll en Cotton Candy doet Epic Spreads zijn naam eer aan. Ze zijn allemaal gemaakt met een pinda-cashew-kokosnootbasis. Pak een lepel en graaf erin.

KOOP NU: Epic Spreads gearomatiseerde noten Butters, $ 10; amazon.com

beeld

Amazone
Honing Macadamia notenboter

Deze pot gemalen macadamia-noten komt rechtstreeks uit Hawaï. De roasters suggereren het te combineren met vers fruit of het sprenkelend op spullen.

KOOP NU: Ahualoa Farms Honey Macadamia Nut Butter, $ 19; amazon.com