7 geheimen om een ​​van de grootste voedselrekeningen op Instagram te hebben

Als je op Instagram bent, weet je dat voedselfoto’s alle likes krijgen. Maar alleen het plaatsen van ijshoorntjes en donuts is niet voldoende om je account ‘insta-famous’ te maken. We namen plaats met Michele Mansoor van HUNGRYBETCHES om erachter te komen wat er echt nodig is om meer dan 300.000 volgers te bereiken op een Instagram-account over voedselfoto’s.

1. Je moet geobsedeerd zijn door voedsel.

“Ik ben altijd al geobsedeerd geweest met eten, vanaf mijn kindertijd, ik denk alleen maar aan eten, ik heb nooit honger omdat ik altijd aan het eten ben.” Wie kan beter een food-Instagram hebben dan iemand die in supermarkten rondhangt? voor de lol?”

Wel, dat kunnen we niet tegenspreken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Spaghettin ‘down met wat ballen

Een bericht gedeeld door HUNGRYBETCHES (@hungrybetches) ingeschakeld

2. Maar je hoeft niet alles te eten wat je bent.

“Ik hou van eten, maar dat betekent niet dat ik mezelf ga opslokken.

Eten is een geweldige bron van plezier voor mij, maar iedereen die net zo geobsedeerd is als ik, heeft worstelingen gehad en moet een manier vinden om geobsedeerd te zijn met voedsel dat niet ongezond is tot op het punt dat je niet kunt bewegen of maak je jezelf ziek. Dat maakt voor mij echt prachtige foto’s van eten. Als ik iets te fotograferen krijg, behandel ik het professioneel; Ik moet het fotograferen – het is mijn werk. De meeste dingen die ik fotografeer, geef ik weg, aan een vriend of iemand die honger heeft. Ik wil daklozen Magnolia-cupcakes geven, geen meisjes die ze altijd voor hun verjaardagen halen. Het is gewoon cool om mensen te voeden. ‘

3. Je kunt een beetje helpen met je “vrienden”.

Michele begon HUNGRYBETCHES ongeveer een jaar geleden toen ze nog een junior studeerde. In het begin was de groei traag, maar nadat ze 10.000 volgers had geraakt, had het een dramatische wending. Ze kreeg ook een flinke boost toen andere bekende Instagram-accounts haar regrammed:

“Ik begon opnieuw gepost te worden door grotere accounts, zoals de
Ik werd verliefd door Infatuation en door New Fork City, die beide op dat moment groter waren dan die van mijzelf
zou worden gepost en ze zouden me de eer geven. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

Een mooie puinhoop, recht uit de hemel daarboven.

Een bericht gedeeld door HUNGRYBETCHES (@hungrybetches) ingeschakeld

4. Het gaat niet om waar je eten krijgt, het gaat erom wat je krijgt.

Wees gerust, je hoeft niet in een grote stad te wonen en alle trendy plekken te raken om een ​​geweldige food-Instagram te hebben. Althans niet volgens Mansoor:

“Ik post alle New York Food, het is niet zozeer waar iedereen het over heeft. Ik ben echt te laat met het feest als het gaat om dat spul. Als iedereen het over een cronut heeft, zal het me altijd duren om een.

Ik zoek wel nieuw voedsel, maar ik houd echt van een traditie, zoals een nietje. ‘Oh, je doet altijd fro-jo-voor elke vakantie die je zult doen
doe een fro-yo. ‘ Of: ‘Je doet altijd bagels’, dus het is gewoon een kwestie van tijd daarvoor
er is nog een bagel van Space Market.

En als dat je niet overtuigt, is het horen van de best bezochte post van Mansoor tot nu toe iets dat ze bij Whole Foods heeft opgepikt..

5. Uw nagellak is belangrijk.

“Het voegt echt iets toe aan de foto. Het is een andere
kleurpunt voor uw oog om naar toe te gaan. Als ik mijn nagels in een kunstzinnig perspectief duidelijk had geschilderd, zouden ze er net zo schoon uitzien, maar het zou niet zo schattig zijn. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

ULTRA decadente gezouten karamelchocolade zachte toffee … Ik herhaal, ULTRA.

Een bericht gedeeld door HUNGRYBETCHES (@hungrybetches) ingeschakeld

6. Als het gaat om kwaliteit versus kwantiteit, is het een gelijkspel.

Mansoor leerde heel snel dat de kwaliteit van de foto er echt toe doet.

“Ik zou opmerken dat de betere foto’s meer geroezemoes zouden krijgen.
Dus hoe meer reacties ik zou krijgen, hoe meer volgers ik zou krijgen. Dat is een beetje hoe ik echt goede foto’s begon te maken, want ik merkte dat dat veel te maken had met hoeveel volgers ik kreeg. “

Maar ze ontdekte ook dat kwaliteit je tot nu toe alleen maar bereikt.

“Ik moet elke dag iets posten. Hoe meer ik post, des te meer
volgers die ik krijg. Als ik een ontbijtfoto post, een lunchfoto en een dinerfoto die net een geweldige dag is. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

CHEZCAKE KARAMEL DUBBELE CHOCOLADE PRETZEL PINDA BOTER FROYO TOREN VAN SCHOONHEID

Een bericht gedeeld door HUNGRYBETCHES (@hungrybetches) ingeschakeld

7. U moet uw stijl vaststellen.

Als je een Instagram-account wilt starten met honderdduizenden volgers, heeft Mansoor wat advies:

“Kom met je ding.” Consistentie is iets waar alle mensen in geïnteresseerd zijn. Als je weet dat je elke dag deze Instagram volgt en het een goede foto krijgt, zul je niet teleurgesteld zijn.

Ik ben goed in het stylen van eten en ik weet hoe ik eten wil zien. De meeste van mijn eten heb ik gestileerd – het meeste heb ik geconstrueerd. Alle fro-yo’s maakte niemand dat voor mij; Ik heb dat gemaakt. Ik heb er alle spullen op gezet, dus ik ontwerp elke afzonderlijke foto, ook al is het maar een bagel.

Ik doe gewoon wat ik leuk vind en ik doe gewoon waar ik goed in ben. Dus bedenk waar je goed in bent. En als dat hetzelfde is als een Instagram gewijd aan bagels, of een Instagram gewijd aan zelfgemaakte gekke dingen, doe het dan. “

Volg Delish op Instagram (@hungrybetches neemt het over nu!)