5 beroemdheden met de eenvoudigste trainingsroutines

beeld

Mark Sagliocco

Als jouw idee van een goede workout gepaard gaat met naar de sportschool gaan, zul je willen zien hoe deze beroemdheden fit worden met minimale inspanning – inclusief de meeste L.A.-manier om calorieën te verbranden die we ooit hebben gehoord.

beeld

Jon Kopaloff
Julia Roberts

De bijna 50-jarige actrice heeft het lichaam van iemand die half zo oud is, en de favoriete manier van haar trainer om te werken hoeft niet eens je kont naar de sportschool te krijgen. Ze vertrouwt op vijf-pond-gewichten om circuit- en krachttraining te doen. Zelfs het gebruik van de lichtste dumbbells geeft je definitie en houdt je hartslag en metabolisme hoog.

KOOP NU: AmazonBasics halterset met standaard, $ 25; Amazon.com

beeld

Ethan Miller
Carrie Underwood

Carrie Underwood doet het niet altijd rustig aan in de sportschool, maar wanneer ze een eenvoudiger training wil, vertrouwt ze op een methode genaamd Tabata. De trainingen duren slechts vier minuten: u kiest één beweging en doet dit in bursts van 20 seconden gevolgd door rustperioden van 10 seconden. De countryster combineert graag een paar sessies van vier minuten die zich op verschillende delen van het lichaam richten.

KOOP NU: Gymboss Interval Timer en chronometer, $ 23; Amazon.com

beeld

Jason LaVeris
Kristin Cavallari

Sinds ze moeder is geworden, heeft Cavallari lange stints van cardio uitgesneden en in plaats daarvan vertrouwd op kortsluitingen van krachttraining met bewegingen die ze van voormalige personal trainers heeft opgepikt. Ze koppelt dat ook met een zwaardere focus op gezond eten.

KOOP NU: CAP Barbell emaille gecoate gietijzeren Kettlebell, $ 30; Amazon.com

beeld

Slaven Vlasic
Sophia Bush

Krijg dit: Sophia Bush’s favoriete manier om calorieën te verbranden vereist zelfs niet dat je beweegt. Ze is een van de vele L.A.-celebs (Selena Gomez en Emmanuelle Chriqui zijn ook fans) die “zweetsessies” boeken bij Shape House, dat zichzelf de eerste en enige stedelijke zweethut noemt. Je gaat liggen in een verwarmde slaapzak die FAR infraroodwarmte gebruikt, om je te helpen ontgiften, af te vallen en je huid op te fleuren. Als je niet in de buurt van de studio in Californië woont, kun je zelfs je eigen deken kopen.

KOOP NU: Gizmo Supply Digital Far-Infrared Heat Sauna Blanket, $ 400; Amazon.com

beeld

Axelle / Bauer-Griffin
Jessica Biel

Als Jessica iets wil veranderen, gaat Jessica naar buiten. Haar favoriete ding om daar te doen vereist geen circuits of apparatuur. Ze loopt gewoon door de heuvels van Hollywood.

KOOP NU: Merrell Siren Edge Hiker Shoes, $ 90; Amazon.com

Добавить комментарий

*

56 + = 63