31 nieuwe, op smaak gebrachte dingen om bij uw favoriete restaurants te bestellen

Krispy Kreme

Krispy Kreme

Starbucks is niet de enige die zich tegoed doet aan pompoenkruiden. We hebben gesproken met grote restaurants, cafés en bakkerijen om erachter te komen welke op val-geïnspireerde lekkernijen dit seizoen op hun menu’s verschijnen.

beeld

Olijftuin

OG’s eindeloze broodstengels krijgen misschien de glorie het hele jaar door, maar ware fans van de Italiaanse keten weten dat de pompoenkaastaart niet te missen is. Het dessert van de Graham cracker crumble-top is nu verkrijgbaar.

Dunkin' Caramel Apple Croissant Donut

Dunkin Donuts
Dunkin Donuts

Als je niet van pompoen donuts houdt – de horror! – kun je veilig (maar toch seizoensgebonden) spelen met een Caramel Apple Croissant Donut. Het lijkt veel op de beruchte Cronut, alleen gevuld met een appelvulling en besprenkeld met karamel. Het merk brengt ook het Reean’s Peanut Butter Square terug, wat niet zozeer een herfstsmaak is als wel Halloween-snoep-in-gebak-vorm, maar we geven het een goede.

beeld

LongHorn

De uitspraak is of LongHorn’s nieuwe Cinnamon Bourbon Bites – in wezen Maker’s Mark kaneel-caramel geglazuurde donuts, geserveerd met vanille-ijs – je van binnenuit opwarmen als een rechttoe rechtaan schot van drank, maar één ding is zeker: ze wonnen niet aan het branden.

Pompoen Spice Cookies

Metro
Metro

Terwijl een pompoenpruis-sub een zekere-zo-maar-moet-een-meme aantrekkingskracht heeft, is Subway de veilige weg ingeslagen, met twee herfstwendingen op zijn koekjes: appeltaart en pompoenkruid. Ze zijn vanaf 7 oktober in het hele land verkrijgbaar.

beeld

Steak ‘n Shake

In “het is hoog tijd!” nieuws, Steak ‘n Shake debuteerde zijn eigen PSM-dat is Pumpkin Spice Milkshake, voor degenen onder jullie die niet leven voor herfstachtige kruiden – en bracht twee valfavorieten terug: S’mores (getoond) en Caramel Apple.

beeld

Cheesecake fabriek

Trek je elastische broek aan en vuur de loopband in Britney-stijl aan, want Cheesecake heeft twee seizoensgebonden lekkernijen teruggebracht: Pumpkin Cheesecake – en voor degenen die elke hap van de herfst willen verpakken in elke hap, Pumpkin Pecan Cheesecake. Het merk zal 25 cent van elk segment doneren aan Feeding America.

beeld

Bonefish Grill

Iedereen maakt ruzie over pompoenkruid, maar Hellooooo, het is ook het zwaardvisseizoen! (Een of andere manier, een stuk vis is niet zo sexy als een latte.) Raar. Bonefish Grill verkoopt nu een combinatie van gegrilde zwaardvis en pompoenravioli, de laatste gegarneerd met feta. Als dat niet jouw ding is, heeft de keten ook een Jim Beam bourbon geglaceerde zalm en pompoen crème brulee aan het menu toegevoegd.

S'mores Fries

rode Robin
rode Robin

Red Robin zal de Pumpkin Pie milkshake (RIP) van vorig jaar niet terugbrengen, maar de hamburgerketen biedt dit jaar een nieuw dessertitem aan: geladen friet. Nee echt. Deze zoete frietjes krijgen de s’mores-behandeling, met een royale scheut hete fudge en een laag geroosterde marshmallows bovenop.

Ze voegen ook The Bee’s Knees Finest Chicken toe aan het menu, een Angry Orchard honing-geglazuurde kipfilet met gekruide jalapeno-smaak en geklemd tussen twee Belgische wafels. Omdat vallen de tijd is om aan je winterslaap te werken, niet aan je strandlichaam.

beeld

Wawa

Ah, de koffie die de brutale ‘Stop premature pumpkin spicing’-acties van een man op gang bracht, protesteert. Wawa’s beruchte pompoenbrouwsel is-natuurlijk – al verkrijgbaar bij tankstations in het hele land.

beeld

Krispy Kreme

Een latte in donutvorm ?! Je kunt het maar beter geloven. Krispy Kreme’s samensmelting van zijn twee specialiteiten in een geglaceerde traktatie: de gezouten caramel latte donut. Het is gevuld met espresso creme, en dan bedekt met gezouten karamel glazuur, een gezouten suikermengsel en een espresso icing motregen. Het levert je cafeïnefix misschien niet op, maar je krijgt een suikergehalte – en dat is eigenlijk hetzelfde.

Ze verkopen ook pompoen spice cake donuts en een klassieke pompoen spice latte.

beeld

Hard Rock Cafe

De restaurantketen met een rock-en-rolthema viert dit jaar op grote schaal het Oktoberfest, met een oktoberfest Schnitzelburger van limited edition Samuel Adams. Gepaneerde schnitzel van varkensvlees wordt overgoten met gerookt spek, zuurkool, mosterd, rucola en met bier doordrenkte kaassaus, die allemaal op een broodje krakeling wordt geserveerd.

beeld

Starbucks

Vind je wie, zoals Slim Shady, terug is? Weer terug? De PSL is terug / vertel een vriend. Of niet, als je geen zin hebt om met iemand te delen. De Starbucks heeft de meest populaire seizoensgebonden drank aller tijden, samen met de gezouten karamel-mokka, teruggebracht en een nieuw drankje geïntroduceerd: de Chile Mocha.

beeld

Baskin-Robbins

Oktober kan het pompoenseizoen zijn, maar Baskin-Robbins kon het niet laten om al op vroege de-pompoen-errythang-trend te springen en noemde Pumpkin Cheesecake zijn September Flavor of the Month. Het combineert pompoen- en cheesecake-ijs met plakjes koekkoekjes en een romige kaaswerveling – en dit jaar kunt u het sandwichen tussen twee doughnuthelften, voor een dessert dat de Chipwich doet lijken JV.

beeld

Panera

Nadat Panera afgelopen herfst haar PSL opruimde – en Amerikanen zich realiseerden dat ze geen kunstmatige ingrediënten hadden gemist – besloot het bedrijf zijn volledig natuurlijke recept terug te brengen, dat je nu in winkels kunt bestellen.

Bourbon Sweet Potatoes

Sullivan’s Steakhouse
Sullivan’s Steakhouse

Hiddleswift is misschien voorbij (althans volgens E! News), maar hopelijk blijft Taylor Swift’s liefde voor Sullivan’s Sweet Potato Casserole bestaan. Het restaurant brengt de Jack Daniels-spiked gerecht terug met ingang van 21 september.

beeld

Saxbys

Saxbys – niet te verwarren met de zuidelijke gefrituurde kippenketen, Zaxbys – is uit om te bewijzen dat ijskoffie geen seizoen kent met zijn nieuwste drankje: Pumpkin Spice Cold Brew.

Godiva Pumpkin Trufflelata

Godiva
Godiva

Pumpkin Cheesecake Truffels zijn niet de enige seizoensgebonden traktaties die Godiva dit jaar opklopt. Eigenlijk mengen ze de snoepjes in de Pumpkin Trufflelata, samen met andere pompoentaartkruiden. Het geheel is bekroond met slagroom en kaneel, gewoon om het truffel milkshake concept volledig OTT te nemen.

beeld

McDonald’s
McDonald’s

De Pumpkin Spice Latte keert voor het eerst in drie jaar terug naar de Golden Arches. We zouden niet oordelen of je ze hebt gevraagd om een ​​topper te maken met een beetje zacht serveren, genietend van de affogato-stijl.

beeld

Au Bon Pain

Au Bon Pain gaat volledig in de bakker en verkoopt pompoencroissants, pompoenblonden en appelstroopmuffins. Die zijn, samen met de Harvest Pumpkin Soup, nu verkrijgbaar in de winkel en later dit jaar (7 november, niet dat we aan het tellen zijn of zo), kun je ook een kom met Turkije, Kale en Wild scoren. Rijstsoep.

Zuivel Queen Pumpkin Pie Blizzard

Zuivel Koningin
Zuivel Koningin

De Pumpkin Pie Blizzard van Dairy Queen is een beetje een groot probleem. Zo veel zelfs dat het de titel van Blizzard of the Month voor twee opeenvolgende maanden (september en oktober) heeft – en je kunt zelfs genieten van de traktatie als een Blizzard Cake.

beeld

Peet’s Coffee

Als je denkt dat drie verschillende pompoendranken twee te veel zijn, ben je niet de persoon van Peet. Het merk, dat al een Pumpkin Latte, Pumpkin Javiva (een bevroren, gemengde drank) en Pumpkin Chai verkoopt, vertakt zich met een vierde optie: de Dark Chocolate Pumpkin Mocha. Het is lang, donker en kalebas-y – en we bedoelen dat op een goede manier.

beeld

Menchie’s

Harvest Pumpkin Frozen Yogurt klinkt als de punchline voor een Basic B * tch-joke, maar sla er niet tegenaan totdat je het probeert. De smaak bevat pompoenpuree, kaneel en gember, en het zal alle 500+ winkels bereiken vanaf 1 oktober.

beeld

Coldstone Creamery

Zelfs pompoentaart haters (ja, die bestaan) zullen Coldstone’s kijk op de klassieker niet kunnen weerstaan. Pompoenijs vult deze crackerkorst uit Graham en het geheel is versierd met kaneelglazuur en chocoladeblaadjes.

beeld

Caribou Coffee

In plaats van zich te concentreren op pompoenkruiden, gaat Caribou rechtstreeks naar het dessert met zijn Pumpkin Pie Latte (want wie heeft nootmuskaat nodig als je bruine suiker in je trui kunt drinken die weer waardig is ?!). Het merk biedt ook zijn nieuwe Crème Brulee Boudino, een karamel-vanille-espresso nummer dat is bedekt met karamel saus en een zout-suiker topping..

beeld

Cumberland Farms

Het is de herfstmashup waarvan je nooit wist dat je het in je leven nodig had – tot nu toe: deze kaneel-suiker-krakeling is gevuld met pompoenpuree en geserveerd met een zoete kers die je kunt besprenkelen. Het is beschikbaar in alle locaties van Cumberland Farms in oktober, samen met pompoenmuffins en Pumpkin Spice Flavour Shots die je aan de koffie kunt toevoegen..

beeld

STK

Wanneer je op zoek bent naar die cake, cake, cake, cake, cake – direct na een enorme biefstuk, biefstuk, biefstuk, biefstuk, biefstuk – passen deze individueel geportioneerde appelkruimeltaart de rekening. (En laat Rihanna je neuriën bij elke hap. Graag gedaan.)

beeld

The Pump Bean & Tea Leaf’s Pumpkin Latte

Om niet te worden overtroffen door die andere java-ketens, brachten The Coffee Bean en Tea Leaf de Pumpkin Latte terug. Het wordt aangeboden als een hete latte of ijskoude gemixte drank, zodat je kunt vallen, zelfs als Moeder Natuur erop staat de temperatuur ver boven de oneindigheid-sjaal-draag-weer te houden.

beeld

Bravo! restaurants

Hoewel dit gerecht niet kan vallen, kunnen kaaskoppen overal achter deze mini-koekenpan met ricotta komen, geserveerd met gegrilde ciabatta en geroosterde rode pepers.

beeld

Tony Roma’s

Die glorieuze cilinder van koolhydraten waar je naar staart is de Chocolate Chip Croissant Bread Pudding, bekroond met vanille-ijs, die de menu’s van Tony Roma op 12 oktober treft. Het merk zal ook een Cranberry Spice Romarita-achtige soort van een cranberry serveren saus riet-evenals gestoofde botten en aardappelkroketten op dat moment.

beeld

Tim Hortons

De Canadese neef van de Frappuccino, de Iced Capp, is terug in zijn pompoenpuree de beste.

Добавить комментарий

*

40 − = 39