12 van de vreemdste voedingsmiddelen die je kunt vinden in de VS

Cincinnati Chili

tyle_r / Flickr Creative Commons

We wisten dat het voedsel gevarieerd was in het hele land, maar we wisten niet dat er dingen waren deze vreemd.

Wilt u meer interessant voedsel ontdekken? Neem een ​​korte rondleiding langs enkele populaire drankjes, snacks en lekkernijen overal ter wereld.

beeld

Flickr / jankgo
Rocky Mountain oesters

Rocky Mountain Oysters, Prairie Oysters, Cowboy Caviar, Swinging Beef – hoe je het ook noemt, ze zijn altijd gemaakt van hetzelfde: stierkuittestikels. Yum? Deze cowboyprijs wordt meestal gevonden in het westen (met name Colorado, Idaho, Montana, Wyoming en Nevada) en is mogelijk ontstaan ​​uit de wens om het fokken en het temperament van de stieren onder controle te houden. Voorbereidingsstijlen zijn frituren, sauteren en grillen.

beeld

Hartige experimenten
Amandel zonder been Kip

Niet te verwarren met de Chinese take-out standaard Almond Chicken, Almond Boneless Kip, liefkozend ABC in Michigan, is een troost-klassieker die je waarschijnlijk niet buiten Detroit zult vinden. Gepaneerde en gefrituurde kip wordt in dikke plakken gesneden en op een bed van ijsbergsla gelegd, daarna gesmoord in dikke, donkere jus en gegarneerd met geroosterde amandelen en lente-uitjes.

beeld

Flickr / slgckgc
Ei room

Als je niet in New York woont, heb je waarschijnlijk nog nooit van dit drankje gehoord, maar laat je je niet afschrikken door de schokkende naam. De verrassend lekkere drank is gemaakt met een mix van melk, seltzer en chocoladesiroop. De bruisende drank was populair in het begin van de 20e eeuw en wordt nog steeds geserveerd in traditionele gerechten met een tegendienservice. Puristen beweren dat alleen Fox’s U-Bet chocoladesaus kan worden gebruikt in de drank.

beeld

Flickr / Southern Foodways Alliance
Turtle Soup

Deze soep is letterlijk precies zoals het klinkt – een donkere, dikke stoofpot gemaakt van groene schildpadden. De Creoolse stapel gebruikt getrokken of in stukken gesneden vlees en wordt traditioneel met sherry afgewerkt. Het is niet verrassend dat dit gerecht enkele veren ruffleert – dierenrechtenactivisten en schildpadbezitters vinden het smakeloos, maar het gerecht wordt nog steeds door veel mensen in verschillende delen van het land gegeten..

beeld

Met dank aan Allison Turrell / Flickr Creative Commons
Cincinnati Skyline Chili

Als je een stevige, stok-naar-je-ribben wilt, een geheel Amerikaans gerecht, kijk dan niet verder dan Cincinnati-chili. Het is een overvolle portie spaghetti gesmoord in een saus-achtige chili en gegarneerd met geraspte Cheddar-kaas. De chili is gekruid met komijn, kaneel en piment, en bevat meestal uien of bruine bonen, maar er zijn veel variaties op deze geliefde schotel beschikbaar in Cincinnati..

<p><b>Waar het is verkocht:</b> Staatsbeurs van Texas, Dallas, TX<br/><b>De gefrituurde feiten:</b> Gefrituurde drankjes ?! Yep. Ja soort van. Fried Coke is een met coca-cola’s beleg dat is gefrituurd en gegarneerd met Coca-Cola-siroop, slagroom en kaneelsuiker. The treat won in 2006 de Big Tex Choice Award voor Most Creative.</p><p>Zet Coca-Cola in je keuken. Probeer dit <b>Coca-Cola en bananencake</b>.</p><p>“title =” Fried Coke ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65b2db8414_-_texas-state-fair-fried-coca-cola-xl-47378245.jpg?resize = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Kevin Brown, State Fair of Texas

Fried Coke

Als je het kunt frituren, proberen we het-zelfs soda. Gefrituurde cola is al bijna een decennium op staatsbeurzen aanwezig en de bekroonde, met suiker beladen traktatie is gemaakt door Abel Gonzales Jr., die het op de staatsbeurs van Texas in 2006 introduceerde. Om de beet te maken , Coca-Cola-gearomatiseerd beslag wordt gefrituurd en vervolgens gedoseerd in Coca-Cola-siroop, slagroom en kaneelsuiker.

Добавить комментарий

*

− 1 = 2