12 dingen die u moet weten voordat u Weight Watchers start

beeld

Giphy.com / Real Housewives of Atlanta

Het lijkt misschien dat Weight Watchers een paar identiteitscrisissen heeft gehad – eerst was het het enige dieet van moeders, nu is het degene waar Oprah zweert bij – maar het programma heeft met succes dieeters geholpen hun streefgewichten al meer dan 50 jaar te halen. Hier is alles wat u moet weten voordat u lid wordt.

De oprichter van Weight Watcher startte het programma nadat iemand dacht dat ze zwanger was.

beeld
Facebook / WeightWatchers

Toen de 37-jarige Jean Nidetch, een huisvrouw in Queens, een buurman tegenkwam die dacht dat ze zwanger was, besloot ze iets aan haar uiterlijk te doen. Nidetch vroeg de New York Board of Health om advies en knipte frisdrank uit en voegde meer eiwit toe aan haar dieet. Ze verloor 20 ponden in 10 weken en ging uiteindelijk 50 meer verliezen.

De eerste officiële vergaderingen begonnen in 1963 en werden gehouden over een pizzarestaurant.

Het was een speciaal soort marteling voor vrouwen die op zoek waren om af te vallen, maar Nidetch vond een lege ruimte boven een pizzeria en haalde het op.

De oude tijdschriftomslagen van het programma maken je ineenkrimpen.

beeld

Twitter / EllenSexton

Iedereen kan zich abonneren op de Weight Watchers magazine, met veel recepten en tips. Het werd gelanceerd in 1968 en in 1975 voegden redacteurs een slogan toe onder de titel: Magazine For Attractive People. Gezichtspalm. Het werd verwijderd in 1980.

Het dieetplan was een totale hoofd-scratcher.

Originele pamfletten riepen de deelnemers op om zich te bezighouden met lever, hersenen, nieren, witvlees kalkoen en kip. Het slechtste deel: het uitgesloten ieders favoriete gezonde vet – avocado.

Weight Watchers heeft het Points-systeem in 1997 overgenomen, waardoor de populariteit enorm is gestegen.

Oprah loves bread
Weight Watchers / Giphy

In plaats van te zeggen dat bepaalde voedingsmiddelen off-limits waren (je kon brood eten!), Gaven de makers ze elk een waarde op basis van het aantal calorieën. Elke persoon kreeg een bepaald aantal punten toegewezen voor de dag, die je kon slaan zoals je wilde.

De punten hebben veel veranderingen ondergaan.

Weight Watchers introduceerde PointsPlus in 2010 en het systeem ging van het beoordelen van voedingsmiddelen uitsluitend op calorieën tot factoring in vet, koolhydraten, vezels en eiwitten. In 2015 hebben ze de dingen weer op de spits gedreven, waardoor er nog een reactie ontstond van loyale leden die het veranderen van het programma beu waren. Die meest recente wijziging, SmartPoints genaamd, wordt nog steeds gebruikt. Het is een terugkeer naar een op meer calorieën gebaseerde toewijzing van punten, maar de punten kunnen worden verlaagd voor eiwitrijk voedsel en worden verhoogd voor suikerhoudend voedsel of verzadigd vet.

Die keer at Miranda cake uit het afval op Seks en de stad is echt gebeurd.