10 voedseltrends die volgend jaar overal zullen zijn, volgens Pinterest

Naan pizza

We kunnen niet geloven dat het tot 2017 duurde voordat we ons realiseerden dat het toevoegen van pizza-toppings aan Naan iets was dat we moesten doen.

jackfruit

https://www.pinterest.com/pin/424605071105031783/

Jackfruit is klaar om opgeblazen te worden – als de volgende vleesvervanger (fans zeggen dat het net zoals getrokken varkensvlees smaakt!). Pinterest zag een toename van 420 procent in recepten die dit milde fruit gebruiken als een gezonder vleesalternatief in sandwich- en nacho-recepten.

Sous Vide

Beweeg over langzame fornuizen. Sous vide is de volgende populairste methode om het te koken en het te vergeten. Alles wat je hoeft te doen om de meest mals steaks van je leven te koken, is je vlees in een plastic zak te verzegelen en de machine zijn magie te laten doen.

Veggie Chips

Mensen kunnen niet stoppen met het zoeken naar Pinterest op ‘gezonde snacks’, dus het is geen verrassing dat veggiechips bovenaan deze lijst staan. We hebben ook een paar ideeën voor jou.

Buddha Bowls

https://www.pinterest.com/pin/424605071105031788/

Terwijl smoothie-kommen in 2016 allemaal furore maakten, lijkt 2017 het jaar van de Buddha Bowl te zijn, een vegetarisch beladen gerecht met een eiwit- en vezelverpakking..

Octopus

Met een stijging van 30 procent ten opzichte van vorig jaar, lijkt het alsof 2017 het jaar is waarin iedereen zich realiseert dat het koken van octopus niet zo moeilijk is als het lijkt.

Zuur bier

Lees de volgende zomer om veel zuur bier te drinken – deze stijl van ambachtelijk bier is klaar om rosé in te halen als de warmste manier om af te koelen in 2017.

empanadas

Met meer dan 2,5 miljoen pinnen vorig jaar is het veilig om te zeggen dat empanadas misschien wel de meest heerlijke, draagbare snack aller tijden is.

Zuurkool

De doe-het-beitsen-trend gaat volgend jaar nergens heen met zelfgemaakte zuurkool als het nieuwe ‘it’-ding om te gisten.

Druivenpitolie

Het is moeilijker om te verbranden en goedkoper dan olijfolie, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat druivenpitolie op Pinterest opblies.