10 verrassende manieren om drank te bewaren

beeld

Vergeet niet om het voor later vast te pinnen!

Vintage koffer

Moderne Samsonites zullen hier niet voor werken. Je zult Etsy en eBay moeten doorzoeken tot je een stukje oude schoolbagage vindt waar je dol op bent. Prop het open, vul het met drank en je hebt een werkende bar.

KOOP NU: Vintage Koffer, $ 125; Etsy.com

Handdoekhouders

Wanneer je dubbele staaf handdoekstangen op elkaar stapelt, zoals te zien op IkeaHackers.com, krijg je een gestroomlijnd, modern wijnrek. Winos kunnen het zo ver mogelijk naar beneden uitbreiden als ze willen.

KOOP NU: Gatco Double Towel Bar, $ 39; Bedbathandbeyond.com

Kano

Waterbabys zullen de winkel van Etsy-verkoper PoppasBoats waarderen. Hij maakt houten kano’s met rekken, dus als ze rechtop staan, kun je al je favoriete flessen erin bewaren.

KOOP NU: Row Boat Book Shelf, $ 139; Etsy.com

IKEA-plank

De Kallax-kubuseenheden van IKEA zijn misschien wel het meest gehackte meubel van de grote winkel, dus de plaats op deze lijst mag niet als een verrassing komen. Je kunt een stuk in de vorm van een x kopen om in een van de kubussen te passen, en het houdt wijnflessen perfect vast.

KOOP NU: Kallax Shelf Unit, $ 145; Amazon.com

KOOP NU: Cube Storage Shelf X, $ 8; Walmart.com

Fruitkratten

Houten appelkratten gestapeld op een rooster of boekenkast werken overuren: ze zien er ongelooflijk rustiek chic uit en ze verbergen het feit dat je nipt van Two Buck Chuck in plaats van goede wijn.

KOOP NU: Klassieke Apple Crate, $ 35; Etsy.com

Houten ton

Dit is zonder meer de meest meta manier om je drank te bewaren: laat iemand handiger dan je een deur uit een oude wijn- of whiskyvat frezen en deze met planken vullen. Je krijgt de eer om je mooiste flessen binnen te organiseren.

KOOP NU: Wine Barrel Bar, $ 449; Etsy.com

Old-school televisietoestel

Toen de bloggers bij Whisky Ginger (nu de eigenaren van een Etsy-winkel) een tv uit de jaren 60 voor hun rekening namen, gooiden ze het scherm tevoorschijn en voegden ze het stuk met rekken toe. De trend is sindsdien een Pinterest-lieveling geworden.

KOOP NU: Vintage TV-kast, $ 507; Etsy.com

Kaartcatalogus

Twintig-plussers: kaartcatalogi zijn de kabinetten die vroeger in de dag van de oma in de bibliotheek stonden. Alles wordt nu digitaal opgeslagen, wat betekent dat honderden vintage stukken te koop zijn op Etsy en eBay. Ze zijn overal te vinden, van slechts een paar laden tot maar liefst 72, elk formaat precies goed voor je pinot.

KOOP NU: Vintage Library Card Catalog, $ 699; Etsy.com

PVC-buizen

Het enige wat nodig is, zijn geschuurde, geverfde en gelijmde PVC-buizen van verschillende groottes om een ​​duur ogend wijnrek te creëren. De maker van Adventures in Creating heeft een eenvoudige tutorial.

KOOP NU: PVC-buis van Genova, $ 9; Amazon.com

Melkkrat

In de meeste vintage melkkratten zijn al flessenhouders ingebouwd en ze zijn stevig genoeg om flessen drank te houden wanneer ze zijdelings op de muur staan..

KOOP NU: Milk Crate, $ 85; Etsy.com

Добавить комментарий

*

18 − = 16