10 geheimen die je niet wist over je favoriete kindertijd granen

cornflakes smiley face

Getty Images

Geef toe: diep van binnen, we zijn allemaal een sukkel voor granen, of het nu wordt geserveerd met melk, of geremixt als ijsjes, ijs, zelfs booze ontbijtgranen. Maar hoe verslaafd je ook bent, je had waarschijnlijk geen idee over deze fruitige en lieve kleine geheimen die je favoriete ontbijtgranen verbergen.

Honing Smacks Cereal Secrets

Flickr Creative Commons / theimpulsivebuy
Een kom met honingslagaderen bevat net zoveel suiker als een Dunkin-donut

Hoewel het een klassieke graankom-favoriet is, staat Smacks altijd bovenaan op de lijst van slechte granen. En met meer suiker in een kopje van de gecoate soesjes dan in een hele Twinkie, lijkt het idee van een kom Smacks bij het ontbijt behoorlijk gek.

Trix 2 Cereal Secrets

Flickr Creative Commons / M. D’Evreux
De griezelige blik van de mascotte is geen ongeluk

Ooit opgevallen hoe de karakters op suikerrijke graanschuurdozen altijd ergens op neer lijken te kijken? Het gerucht gaat dat adverteerders deze techniek gebruiken om de doosmascotters op ooghoogte te houden met kinderen die door de gangpaden in supermarkten lopen. Sommige execs noemen het louter toeval, en zeggen dat de personages alleen maar kijken naar de graansoort in de afbeelding van de doos, maar als je eraan toevoegt dat de meeste suikergraanproducten op de onderste planken zitten, wordt de theorie moeilijker te schudden. Jij mag het beoordelen.

mat flakes

Tony The Tiger had een zware competitie – zelfs op één punt verloren

Dat klopt – Tony ging tegen een groot aantal personages op voor de rol van de mascotte van Frosted Flakes. Hij heeft de baan binnengehaald 1952, maar Katy de Kangaroo stal in 1953 zijn schijnwerpers voor een minuut. Hij bespat zijn weg terug naar de doos kort daarna, en heeft de vlokken bevorderd met Gr-r-eten! enthousiasme sindsdien.

beeld

Flickr Creative Commons / Bettyx1138
Er was een vierde Brother in the Snap, Crackle, Pop Trio

De Rice Krispies Clan had eigenlijk een vierde elf genaamd Pow! op een gegeven moment. De broer verscheen kort in dozen in de jaren 1950, en werd gedoopt als een knipoog naar de explosieve voedingswaarde van de volkoren rijst van het graan en naar de obsessie in de buitenruimte van het decennium. Pow! verscheen slechts in een paar reclamespots en viel kort na zijn debuut af.

Cornflake Love Cereal Secrets

Flickr Creative Commons / Marcus Strobel
Cornflakes zijn uitgevonden om masturbatie te pletten

U leest het goed: Cornflakes waren oorspronkelijk bedoeld om uw geslachtsdrift te doden. Tijdens de vrome jaren 1800 toen iedereen en hun hond iets seksueels of op afstand plezierig vond, dacht een arts genaamd John Harvey Kellogg dat flauw voedsel eigenlijk de seksuele eetlust kon beteugelen. Omdat hij dacht dat seksuele activiteit ongezond was en de wortel was van alle lichamelijke en geestelijke kwalen, creëerde hij een ‘gezondheidstraktatie’ van smaakloze, geslepen stukjes havermout en havermout om te dienen voor zijn sanatoriumpatiënten. Hij noemde het muesli. Tegenwoordig noemen we ze Cornflakes.

Je kunt deze griezelige reclame voor granen niet onzichtbaar maken

Zo succesvol als de graanreus in de afgelopen decennia, dit is een advertentie die waarschijnlijk niet zoals gepland is verlopen. Post Granen zou waarschijnlijk liever dat je het nooit vindt, maar dankzij internet kan het leven foreverrrr. We weten niet precies wat we van deze plek moeten maken. Eerlijke waarschuwing: er is een clown bij betrokken.

Cacao Krispies Cereal Secrets

Flickr Creative Commons / OldManMusings
Cacao Krispies bevatten bijna geen chocolade

Dat klopt – de “chocolatey” -versie van het graan dat knapt, knettert en knalt bevat slechts 2 procent of minder halfzoete chocolade, volgens het voedingsetiket. Die “chocolade” -smaak die je opraapt, bestaat voornamelijk uit suiker, vanille en moutsmaak, maar de bruine kleur laat onze hersens zien dat het chocolade is.

Lucky charms leprechaun

General Mills
Er is verhaal Lore verborgen op de Lucky Charm Box

Of zoiets. Volgens fans (en min of meer bevestigd door General Mills execs) hebben de marshmallow-vormen een geheime betekenis. Van harten die symbool staan ​​voor het vermogen om dingen tot leven te brengen, voor hoefijzers die de dingen kunnen versnellen, een zandloper die de tijd regelt, en een ballon die dingen kan laten zweven, de pakkende jingle zit vol met magische hacks.

Fruit Loops Cereal Secrets

Flickr Creative Commons / David Valenzuela
Die Froot-lus-smaken zijn een totale leugen

Hoewel de lussen in je schaal er allemaal anders uitzien, is het idee dat de rode, groene, oranje en gele cirkels individuele smaken hebben een grote grap. Blind smaaktesten onthulde dat elke beer een vage ‘fruitsmaak’ heeft, ongeacht de kleur.

beeld

General Mills
TRIX lijkt nu op KIX.

Dat is juist. Voorbij zijn de dagen van felgekleurde fruitvormen in je kom met granen. General Mills verving de vormen door saaie, gedempte ballen (die a opvallend gelijkenis met Berry Berry Kix …) in 2016 als onderdeel van hun eerste golf van kunstmatige ingrediëntenvrije granen. Silly Rabbit – TRIX is voor gezondheidsnoten. Soort van.

Добавить комментарий

*

63 + = 68