Zou je zoveel geld teruggeven als het werd afgeleverd met de bestelling van je Domino?

Alsof het bezorgen van pizza’s niet spannend genoeg is, kreeg één klant een grote bonus toen zijn bestelling van Domino’s $ 1300 bedroeg. Berkeley, CA-gebaseerd Mike Vegas bestelde pizza’s en vleugels van Domino’s en zegt dat hij maar een plak pizza at voordat hij al het andere in zijn koelkast legde voor later (over zelfcontrole). Hij had zelfs de doos met vleugels niet eens geopend, dus hij had geen idee dat het geen hete, pittige kip bevatte, maar in plaats daarvan zat vol koud, hard geld.

Een paar uur later begon de bezorger met het bellen naar Vegas, waarschijnlijk nadat hij in paniek geraakte toen hij zich realiseerde dat het geld dat hij voor een storting “verborgen” had gekregen, in de war was geraakt met zijn leveringsbestellingen. Vegas negeerde de oproepen sinds hij op zijn werk was, maar toen hij om 05.00 uur thuiskwam en honger had naar vleugels, kon hij de stapels contanten voor hem niet negeren, goed voor bijna $ 1.300..

Toen hij de fout een ‘karmatest’ noemde in een Facebook-bericht, besloot hij het geld terug te geven. In ruil daarvoor bood Domino’s Vegas gratis pizza aan voor een jaar, wat hij accepteerde. Sommigen zeggen misschien dat hij het geld had moeten houden, maar het bestellen van een pizza van $ 12 per dag gedurende één jaar levert op tot $ 4.380, – meer dan drie keer zoveel als het geld dat hij vond. Ik denk dat we allemaal weten wie de echte winnaar hier is.

Volg Delish op Instagram.