Wendy heeft een Queso Burger, Fries en Chicken Sandwich laten vallen

In wat kan worden beschouwd als een ongelooflijke competitie of een ongelofelijk gelukkig toeval, heeft Wendy’s niet meer dan een paar nieuwe, met queso’s bedekte menu-items toegevoegd, slechts enkele dagen nadat Chipotle zijn nieuwe queso en McDonald’s beladen kaasfrietjes aan haar assortiment heeft aangekondigd.

De nieuwe rol bevat een hamburger, een broodje kip en patat die allemaal doordrenkt zijn met romige stukjes queso en spek. Voor de Bacon Queso Burger nam de fastfoodketen zijn traditionele vierkante, nooit ingevroren biefstuk en bracht deze in lagen met pittige poblano-pepper queso, applewood-gerookte bacon, salsa, rode uien en – alsof dat niet genoeg was kaas – het is bekroond met versnipperd Cheddar. De Bacon Queso Chicken Sandwich volgt een vergelijkbare constructie, geladen met dezelfde queso, spek, salsa, ui en cheddar – allemaal zittend op een broodje van jalapeño.

beeld

Wendy’s

Dan zijn er de spek Queso Fries, die in de pikante kaas saus gesmoord zijn, vervolgens gedoucht in brokkelig spek en geraspte Cheddar. Alle drie pakken ruim 500 calorieën in, maar wat betreft queso, wie telt er zelfs?

beeld

Wendy’s

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app vandaag.