Welke fastfoodketen geeft jou de meeste friet?

Iedereen weet dat friet het beste is om uit te gaan voor hamburgers of gebraden kip. En terwijl het gevecht voor welke keten de beste friet heeft, voor eeuwig zal blijven bestaan, is er één onbetwistbaar feit dat we wilden achterhalen: Welke fast-foodspot geeft u de meest per bestelling?

Om deze restaurants echt op de proef te stellen, bestelden we een gemiddelde frituur in elk restaurant, telden de frites in elke doos op en berekenden vervolgens de prijs van elke bestelling. Wat we vonden was behoorlijk verrassend. Hier zijn alle merken gerangschikt van de minste tot de meeste spuds per bestelling.

En als u meer een meer-is-meer persoon bent, hebben we ook de grote friet van de grote ketens onderzocht. Bekijk de video hierboven om te zien hoe die op elkaar zijn gestapeld.

Chick-fil-A: 20 frietjes

Deze wafel-gesneden wonderen zijn behoorlijk groot, maar je krijgt nog steeds minder dan twee dozijn. Dat is nogal een spelbreker als je $ 2,29 betaalt.

Arby’s: 33 frietjes

Curly frietjes zijn geweldig als je ze hunkert, maar een middelmatige volgorde (die ons $ 2,39 terugbrengt) is niet overvloedig. Dat gezegd hebbende, konden een of twee van de individuele kurkentrekkers verantwoordelijk zijn voor ten minste twee of drie standaard frites. Maar zelfs dan was het niet genoeg om hoger te scoren.

beeld

Steak ‘n Shake: 36 frietjes

De superslanke shoestring-frietjes waren iets dunner dan we hadden verwacht, vooral in vergelijking met het aanbod van andere ketens, zoals de opgestapelde triple-steakburger. Voor $ 2,49 waren we niet zo verkocht.

Burger King: 36 frietjes

BK snijdt zijn frites dikker dan gemiddeld, maar drie dozijn in een medium ($ 2,59) is niet zo veel als je weet hoeveel de andere plaatsen inpakken.

Shake Shack: 38 frietjes

De geliefde crinkle-cut spuds komen in dat open-top rechthoekige blad, waardoor het lijkt alsof er meer binnenin is. Het is een beetje teleurstellend, omdat ze je $ 2,99 kosten.

beeld

Popeye’s: 51 frietjes

Doorgewinterde en knapperige, de “gewone” doos van cajun-frietjes van Popeye is behoorlijk vol. En voor $ 2,09 zijn ze misschien de beste deal in de buurt.

Wendy’s: 56 frietjes

Deze grof gesneden friet vult de middellange doos – wat ons $ 2,19 behoorlijk doet terugbrengen. We mogen hier niet klagen.

McDonald’s: 76 frietjes

De frites bij Mickey D’s zijn vrij standaard – ze zijn niet dik gesneden en ze zijn niet klein, ze zitten er tussenin. Daardoor kunnen er meer patat in de mediumverpakking passen ($ 2,19). En dat is precies hoe we het vinden.

beeld

Smashburger: 91 frietjes

In tegenstelling tot zijn kleine broertjesconcurrenten, stapelt Smashburger zijn orders hoog op met bijna 100 frietjes. We waren ook tevreden met het prijskaartje van $ 2,29 op zijn “normale” formaat.

Vijf jongens: 98 frietjes

Door een aardverschuiving wint Five Guys deze wedstrijd. Niet alleen worden de frietjes redelijk gesneden, krijg je een hele “normale” maatbeker die overloopt van friet en een paar extra paar handenvol bovenop de zak gegooid. Ze brengen je $ 4,29 terug, maar omdat ze de gemiddelde bestelling verdubbelen op plaatsen als Wendy’s en McD’s, zouden we zeggen dat het de moeite waard is.

beeld

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.